Gina Pistol, transformată în show-ul ,,Chefi la cuțite”. Cât de mult s-a transformat prezentatoarea TV

Sezonul cu numărul zece al emisiunii ,,Chefi la cuțite” îi revine frumoasei Gina Pistol, cea care a fost la cârma show-ului cylinar și înainte să rămână însărcinată și să aducă pe lume primul copil. Acum că Josephine mare, frumoasa blondă se poate întoarce full time la serviciu. Zis și făcut, căci de data asta și emisiunea va fi diferită. Să vă spunem cum!

Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii ,,Chefi la cuțite”

Este o premieră faptul că show-ul are două prezentatoare, însă s-a întâmplat acest lucru pentru că atunci când filmările au început, Gina a fost diagnosticată cu COVID-19. În ediția difuzată pe 26 septembrie, vedeta va apărea cu totul transformată.

Gina Pistol a avut o apariție spectaculoasă, iar momentul în care a intrat în platou a fost unul emoționant pentru toată lumea. Deși a adus un copil pe lume anul acesta, prezentatoarea a reușit să își recapete silueta pe care o avea înainte de naștere și strălucește la propriu, întrucât este mai fericită ca niciodată.

Vezi și: Smiley și Gina, prima vacanță fără Josephine! S-au răsfățat
în Mykonos

Gina Pistol, transformare uimitoare pentru tv!

Pe lângă faptul că are o familie minunată, Gina Pistol iubește ceea ce face și consideră că prin prisma acestui proiect a reușit să le arate oamenilor cine este cu adevărat. Vedeta are o relație specială atât cu cei trei chefi, cât și cu restul echipei, fiecare având un rol important în viața acesteia.

,,Chefi la cuțite înseamnă pentru mine o echipă minunată – și nu vorbim acum doar de cei trei Chefi, dar și de echipa care se află în spatele acestui proiect de suflet pentru mine. La început, eram toți nerăbdători să vedem reacția publicului – și iată că am ajuns la sezonul 10, ceea ce înseamnă că show-ul are un real succes.

Cătălin Scărlătescu îmi este ca un frate mai mare, Sorin Bontea este un om extraordinar, iar Florin Dumitrescu, la fel – și de când am devenit mamă, s-a închegat și mai bine prietenia cu familia lui”, a declarat Gina Pistol. ”Cătălin, Sorin și Florin sunt extrem de implicați în ceea ce se întâmplă la Chefi la cuțite – tensiunea se simte din plin în platou.

Tot ceea ce vedeți e pe bune! Dincolo de asta, pot spune că toți am crescut frumos odată cu acest proiect. Și mă bucur foarte mult că fac parte din el. Chefi la cuțite mi-a oferit ocazia să le arăt oamenilor cine sunt cu adevărat”, a mărturisit Gina Pistol.

Întregul moment al revederii va putea fi văzut uni, 26 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1.

Ce se va întâmpla cu Irina Fodor

Revenirea Ginei la ,,Chefi la cuțite” nu o va face pe soția lui Răzvan Fodor să se îndepărteze de micile ecrane, întrucât va fi gazda întregului sezon al emisiunii„America Express”, care va
debuta în curând tot la Antena 1.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa [email protected]  

Citeste continuarea pe click.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Șeful AIEA se declară pregătit pentru discuții cu Rusia și Ucraina privind securizarea centralei nucleare Zaporojie

Urmatoarea stire

Poate copia AUR rețeta victoriei post-fasciștilor italieni? | România | DW

Stiri pe aceeasi tema