Gina Pistol şi-a ales deja rochiile de mireasă. Unde va avea loc evenimentul cu sute de invitaţi: „În luna mai va fi”După o logodnă ținută secret mai bine de un an, cele două vedete au dezvăluit că sunt pe cale să își oficializeze relația și să devină soț și soție. Marele eveniment este deja pregătit până la cele mai mici detalii. Gina Pistol și-a ales rochiile de mireasă. Unde va avea loc nunta cu sute de invitați.

Gina Pistol și-a ales cele două rochii de mireasă

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai admirate și discrete cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt părinții unei fetițe ce le aduce zi de zi fericire în suflet.

Într-un videoclip publicat în mediul online, cele două vedete au dezvăluit că s-au logodit în urmă cu un an și urmează să se căsătorească peste doar câteva săptămâni, în luna mai a acestui an. Evenimentul este pregătit până la cele mai mici detalii. Gina Pistol a spus că și-a ales două rochii de mireasă.

Gina Pistol: O să am două rochii. Am văzut una, aștept să fie gata.

Smiley: Noi nu suntem pe tradițional.

Gina Pistol: Nu (n. red. – se fură mireasa). Mă voi apăra, pe mine nu mă fură nimeni. O să fie o petrecere super mișto și nu vreau să pierd momente de la petrecerea noastră. Ca să mă duc să ce? Nu vreau.

Petrecerea, la care vor participa între 200 și 300 de invitați, va avea loc într-un local desprins parcă din basme, la un restaurant lângă pădure:

„Luna viitoare (n.r. – în mai) va avea loc nunta. Suntem pe pregătiri, detalii”, a spus Smiley la sfârșitul lunii aprilie. „Vor fi aproximativ 200-300 de invitați. Va fi într-un loc cum ne place nouă”, a spus artistul.

Te-ar putea interesa și: Cum va arăta costumul special de mire al lui Smiley la nunta cu Gina Pistol. Am aflat toate detaliile! EXCLUSIV

„Momentul acesta îl aveam în cap de mult timp”

Cu toate că sunt destul de discreți când vine vorba despre viața de familie, cei doi au povestit cum a decurs cererea în căsătorie.

„Era într-o seară normală de familie, noi trei, pregăteam baia fiicei noastre, spălam cada și eram plină de spumă și Andrei se juca cu Josephine în dormitor și m-a strigat. Am ieșit din baie cu mâinile pline de spume și mă uitam la ei, iar Josephine avea o cutiuță în mână și Andrei a început să spună ceva, dar n-am auzit începutul că mă întrebam de unde a luat cutia, rodea la ea. Nu mi-am dat seama că e o cutie care ascunde un inel. L-am văzut emoționat. N-am auzit începutul, dar i-am văzut emoția pe față”, a povestit Gina Pistol pe YouTube.

Smiley a avut un ajutor de nădejde, pe micuța Josephine.

„Momentul acesta îl aveam în cap de mult timp, chiar înainte să aflu că este gravidă. Ea nu știa. Se petrec multe lucruri în capul meu de nu știe nimeni. M-am gândit la foarte multe variante. Puteam să fac așa cu artificii, cu prieteni, ca-n filme… și cumva m-am gândit că trebuie să fie un moment al nostru cu care suntem obișnuiți. Mi-am dat seama…

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema