Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit prezentatoarea de la Chefi la cuțite

Gina Pistol este activă pe reţelele de socializare acolo unde îşi ţine fanii la curent cu activităţile pe care le desfăşoară zilnic. Deşi în ultima vreme vorbeşte tot mai des despre fiica sa care îi ocupă tot timpul, recent a reuşit să îi îngrijoreze pe cei care o urmăresc cu ultimele sale declaraţii. Vedeta s-a plâns urmăritorilor ei că starea sa de sănătate nu este deloc bună, ba chiar a început şi un tratament. Iată ce s-a întâmplat cu vedeta.

Gina Pistol a publicat în urmă cu câteva ore o imagine pe pagina sa de Instagram însoţită şi de un mesaj.

Vedeta le-a transmis urmăritorilor săi că nu se simte deloc bine și că a răcit. De asemenea, iubita lui Smiley a precizat că deja ia un tratament cu antibiotic și speră să scape cât mai repede de probleme.

CITEŞTE ŞI: CU CE SECHELE A RĂMAS GINA PISTOL, DUPĂ CE S-A INFECTAT CU COVID-19: ”SIMT CĂ NU MAI AM PUTERE”

Pe lângă simptomele cu care se confruntă, cum ar fi dureri de cap, frisoane şi moleşeală, în această perioadă Gina Pistol o învaţă pe fiica sa în vârstă de un an și patru luni, să nu mai mănânce de la sân.

„Păi… durere de cap, frisoane, durere-n gât, antibiotic, moleșeală plus înțărcat! Sunt bine, cam atât despre mine. Tu cum ești? Tot așa bine?”, a scris Gina Pistol pe rețelele de socializare.

Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate

De ce a refuzat Gina Pistol să prezinte America Express

În cel de-al cincilea sezon, Asia Express se transformă în America Express. Pe Drumul Aurului au pornit deja 9 perechi de vedete în încercarea de a pleca acasă cu marele premiu.

Deşi fanii emisiunii se aşteptau ca Gina Pistol să revină pe micile ecrane, iubita lui Smiley a refuzat oferta. Invitată la Pro FM România, Gina Pistol a dezvăluit motivul pentru care a decis să nu accepte proiectul de la Antena 1.

„Andrei mi-a zis că mă va susține. Am avut o perioadă de vreo două săptămâni în care mă trezeam dimineața și ziceam „Gata, mă duc în Asia”. Andrei îmi zicea: „Băi, orice alegi, eu sunt alături de tine.  Ne descurcăm dacă vrei să pleci. Ne descurcăm noi.”

După trei – patru ore, mă duceam că aveam filmări la Chefi la cuțite, Eram la platou… Când ești acasă cu copilul mult timp, simți nevoia să te duci până la piață. După ce ajungi la piață sau până undeva…  Băi, stăteam la semafor și zic „Mamă, ce îmi lipsește copilul.”

Aveam flash-uri cu zâmbetul ei, cu mirosul ei. Ajungeam la platou și stăteam câteva ore și zic: „Doamne, ce dor îmi e de copil! Ce fac eu? Cum să mă duc eu în Asia? Cum să ratez eu primele cuvinte ale copilului? Cum să-i explic eu unui copil care are nevoie de mama că eu lipsesc două luni de zile, ceea ce înseamnă foarte mult.” a povestit Gina Pistol.

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

antrenorul echipei din Harkov, ucis de un obuz

Urmatoarea stire

„Mi s-a terminat cariera după ce a venit Dan Petrescu”

Stiri pe aceeasi tema