Gică Hagi vrea în grupele UEFA Champions League! A analizat transferurile verii


Dacă trece de Sheriff Tiraspol, Farul va juca împotriva învingătoarei dintre Hamrun Spartans și Maccabi Haifa. Gică Hagi crede că grupele Ligii Campionilor nu sunt imposibil de atins. 

Elveția – România 2-2

Gică Hagi, intervenție-maraton după remiza din Elveția: „Vă spun cum gândesc eu!” + cum a caracterizat prestația lui Ianis: „Asta s-a văzut”

Gică Hagi visează la grupele Ligii Campionilor

„Am făcut un an foarte bun, dar acum vorbim de campioanele din alte țări, toate echipele sunt bune. Suntem optimiști, avem speranțele noastre. 

Trebuie respectată Sheriff, chiar dacă vine din Republica Moldova. Are în ultimii doi ani rezultate foarte bune. Vom încerca să fim noi, să avem intensitate și să ne impunem. Să avem principiile noastre.

Încercăm să facem ceva foarte mare, vrem să ne calificăm în grupele Champions League. Mergem cu această idee, ne culcăm, ne sculăm și muncim pentru ea. Cu aceste gânduri muncim în fiecare zi. Este greu, dar cu speranță și cu gânduri bune plecăm.

Eu vorbesc doar de Champions League, doar despre asta vorbesc. Nu mă gândesc la altceva”, a spus Gică Hagi la „Fotbal Club de la Digi Sport. 

Gică Hagi: „Ne asumăm aceste transferuri”

Farul a fost cea mai activă formație pe piața transferurilor până în acest moment, deja 8 transferuri oficializate. 

„Avem un lot foarte bun, o echipă campioană. Încercăm să aducem niște jucători, unii mai în vârstă, alții mai tineri. Eu cred foarte mult că pot să îi transform în cei mai buni. Așa am lucrat noi întotdeauna. Ne asumăm aceste transferuri”, a comentat Hagi. „Regele” a analizat fiecare jucător în parte: 

  • Marco Borgnino: „A dat un interviu și a spus că ne cunoaștem de un an, asta a zis. Îl știm. L-am urmărit, îl știm de mult. Am vrut să îl luăm și anul trecut, dar nu am putut” 
  • Diogo Queiros: „Am jucat împotriva lui Porto în Youth League, el era căpitanul lor. E un jucător care a fost foarte sus. Așa cum facem de mult timp, când un fotbalist nu e în forma cea mai bună, noi îi luăm. Dacă era în cea mai bună formă, costa mulți bani. Noi credem că putem să îl facem să dea randament bun”. 
  • Ionu Vînă: „În cazul lui chiar nu am dubii, va juca bine!”
  • Damien Dussaut: „A fost cel mai bun fundaș al nostru. Din păcate pentru el, n-a reușit să joace foarte mult după”. 
  • Zorhan Bassong: „Singurul jucător pe care nu îl cunosc de pe listă. Dar l-am văzut la Pitești. Mi s-a părut că are calitate” 
  • Fábio Vianna: „Înainte să îl ia Piteștiul, am vrut să îl luăm noi. Am crezut că e momentul foarte bun să vină la noi acum. 
  • Rivaldinho: „A jucat foarte bine la noi, sperăm să îl facem productiv din nou”.

Mercato la Farul:

  • Antrenor: Gheorghe Hagi…

Citeste continuarea pe www.gsp.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema