Ghinion teribil pentru Eugen Neagoe încă din primul amical al iernii! Doi titulari s-au „rupt” în partida de pregătire cu Kecskemeti și riscă să rateze reluarea campionatuluiDeși Universitatea Craiova s-a impus în primul joc de pregătire al iernii în fața maghiarilor de la Kecskemeti (scor 3-1), Eugen Neagoe nu se poate bucura pe deplin de succes. Andrei Ivan și Alexandru Crețu s-au accidentat în prima repriză și au fost înlocuiți.

Bătăi de cap pentru Eugen Neagoe după primul amical al iernii. Doi titulari s-au rupt în partida de pregătire cu Kecskemeti și riscă să rateze reluarea campionatului

La debutul pe banca oltenilor, Eugen Neagoe s-a văzut nevoit să îi schimbe de pe teren pe Andrei Ivan și Alexandru Crețu încă din prima repriză a partidei de pregătire cu Kecskemeti. Aceștia au călcat strâmb și nu au mai putut continua meciul, cei doi suferind cel mai probabil o entorsă. Staff-ul Craiovei le-a aplicat un bandaj și le-au pus gheață, însă momentan nu se știe cât de serioase sunt accidentările celor doi.

Eugen Neagoe are încredere în Ișfan, care a debutat în tricoul oltenilor

Noul antrenor al Craiovei a decis să îi acorde 45 de minute lui Alexandru Ișfan, jucător transferat de alb-albaștri în această perioadă de mercato. „Este primul joc al lui Ișfan, a jucat 45 de minute. Ușor, ușor, se va integra. Este un jucător cu calități foarte bune, este tânăr. Face parte din naționala de tineret. Sper ca, prin evoluțiile lui, să ajungă la prima reprezentativă”. a declarat Neagoe după meci.

Referitor la prestația per ansamblu a echipei, Neagoe a avut numai cuvinte de laudă:

„Sunt mulțumit, a fost un test reușit. Jucătorii s-au achitat de sarcini, am avut foarte multe momente în care am făcut un joc așa cum ne dorim, ofensiv, am stat mult în terenul adversarului. Am făcut presing, am recuperat multe mingi, ne-am creat multe ocazii. Puteam să marcăm mai multe goluri, împotriva unei echipe bune, este pe locul doi în Ungaria. Băieții noștri au făcut un efort mare, așa cum le-am cerut”, a încheiat tehnicianul.

Universitatea Craiova va juca primul meci oficial din 2023 pe 21 ianuarie, în deplasare, împotriva lui FC Botoșani.

Citeste continuarea pe www.prosport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Un șofer băut a lovit o femeie pe o trecere de pietoni

Urmatoarea stire

UE a luat-o grav pe arătură. Aprobă gândaci pe bandă rulantă pentru hrana populației

Stiri pe aceeasi tema