Gestul făcut de Gigi Becali la protestul anti-LGBT. Toți au rămas mască


Gigi Becali, patronul FCSB, a luat parte la protestul anti-LGBT, din Piața Victoriei, în această după-amiază. Omul de afaceri a intonat rugăciuni alături de preoții aflați alături de el și a stropit cu agheasmă locurile prin care, cu doar o zi înainte, au trecut mii de oameni care au participat la marșul Bucharest Pride.

Duminică, pe data de 10 iulie 2022, Frăția Ortodoxă a organizat un marș dedicat persoanelor care sunt împotriva comunității LGBTQ. Așa cum era de așteptat, patronul FCSB a luat parte la eveniment, alături de sute de oameni și de o mulțime de preoți. Toți cei strânși la protestul pașnic, s-au rugat pentru sufletele oamenilor și au făcut tot posibilul pentru a izgoni „demonii”.

VEZI ȘI: IREAL! BACȘIȘUL URIAȘ PE CARE L-A PRIMIT UN LIVRATOR DIN CAPITALĂ, DUPĂ CE I-A DUS COMANDA LUI GIGI BECALI LA PALAT

Gigi Becali a luat parte la protestul anti-LGBTQ

Ieri, pe data de 9 iulie 2022, a avut loc marșul Bucharest Pride, dedicat persoanelor care fac parte din comunitatea LGBTQ. La acest eveniment au participat peste 15.000 de persoane, ceea ce i-a făcut pe membrii Frăției Ortodoxe să organizeze un protest pașnic în această zi. Participanții au pornit de la Biserica Sfântul Nicolae Tabacu, de pe Calea Victorie și au continuat să meargă și să sfințească toate locurile prin care au trecut cu o zi înainte persoanele care au luat parte la Bucharest Pride.

CITEȘTE ȘI: GIOVANNI BECALI A ÎMPLINIT 70 DE ANI, IAR CANCAN.RO A SURPRINS TOTUL! PARTY PESTE DRUM DE CASĂ + DE CE A LIPSIT GIGI ȘI CADOURILE TRIMISE PRIN MESAGER

Gigi Becali a dorit să tragă un semnal de alarmă, după ce a intonat cu atenție mai multe cântece bisericești, spunând că este important să curețe locurile în care ar putea să se întâmple accidente neplăcute. Patronul FCSB a stropit cu agheasmă alături de preoți și de credincioși tot traseul parcurs de comunitatea LGBTQ din București.

„Scopul acţiunii este sfinţirea locului, curăţarea locului, aşa cum Hristos în ţinutul Gadarenilor când i-a aruncat pe demoni în porci şi după aceea s-au înecat porcii. Sfinţim locul pe lângă ei au trecut ca să curăţăm locul de mizerie şi de duhurile necurate ca să nu se întâmple accidente. Mergem de la Victoriei până la Piaţa Universităţii, altfel mor oameni după aceea. În primul rând, nici ei nu sunt vinovaţi pentru că ceea ce fac ei nu le fac oamenii. Ei sunt îndemnaţi de demoni! Noi trebuie să ne rugăm pentru ei. În al doilea rând, nici nu erau români, erau trimişi de afară”, a declarat Gigi Becali, potrivit gsp.ro.

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

LOTO 6/49 – duminică 10 iulie 2022. Tragerile speciale ale verii

Urmatoarea stire

A umilit-o pe Dinamo în amical, iar acum vrea să-i dea o mână de ajutor: „Știu mulți africani buni”

Stiri pe aceeasi tema