Gest incredibil făcut de Andreea Esca la adresa lui David PopoviciUneori, cele mai bune intenții combinate cu neatenția sau graba, pot duce la episoade care te pot pune în situații jenante. Este cazul și celebrei prezentatoare, Andreea Esca. Imaginea postului PRO TV a dorit să îl felicite pe David Popovici pentru ultima lui performanță. Dar a ieșit ceva care a stârnit multe reacții negative.

Andreea Esca, gafă uriașă. Gestul pe care nu înțeles nimeni

David Popovici a terminat pe locul secund, reușind să câștige argintul în proba de 200 metri liber. Timpul lui Popovici a fost de 1:40.79. În schimb, aurul a fost câștigat de sud-coreeanul Hwang Sunwoo (19 ani), cu un timp de 1:39.72. În urma acesturi rezultat, mai multe celebrități din România l-au felicitat pe campionul român. Printre comentarii s-a remarcat cel al prezentatoarei Știrilor PRO TV, Andreea Esca. Aceasta a postat un mesaj, cu mai multe emoji care reprezentau aplauze. Dar, șocant, mai erau și două emoji cu degetul mijlociu ridicat, care înseamnă o jignire.

Internauții au sesizat imediat și s-au înghesuit să comenteze la adresa postării prezentatoarei. Aceasta și-a modificat comentariul, dar răul fusese făcut. Iar imaginea a devenit virală.

David Popovici, „colecționar” de medalii în 2022

Totuși, chiar și așa, el a reușit să câștige o medalie de argint, în proba de 200 de metri liber, care a avut finala duminică, 18 decembrie. Astfel, David Popovici a ajuns să încheie acest an cu un număr impresionant de medalii, în cea mai mare parte de aur. Noua senzație a natației mondiale a uimit întreaga lume cu prestațiile avute, în primul rând, la Campionatele Mondiale de Natație care au avut loc la Budapesta în luna iunie.

Bineînțeles, Popovici a înregistrat performanțe uimitoare și la Campionatele Europene de seniori de la Roma. La fel ca la Campionatele Europene de juniori de la Otopeni sau la Mondialele de juniori de la Lima. Acest an a fost ultimul în care el a mai putut evolua în competiții de juniori. Pe data de 15 septembrie, a împlinit 18 ani.

Așadar, din iunie 2022, când s-au disputat Campionatele Mondiale de seniori de la Budapesta, până în septembrie, când s-au desfășurat Campionatele Mondiale de juniori de la Lima, David Popovici a reușit să adune nu mai puțin de 13 medalii, la patru concursuri diferite. Dintre aceste medalii, 11 au fost de aur, 4 la seniori și 7 la juniori. Acum, la Melbourne, el a cucerit cea de-a 14-a medalie din acest an, argintul în proba de 200 de metri liber de la Campionatele Mondiale în bazin scurt.

Bineînțeles, anul fabulos al lui David Popovici a fost completat și de faptul că el, la doar 17 ani la acel moment, a reușit să stabilească un nou record mondial, de seniori, în proba de 100 de metri liber, probă considerată „regina natației mondiale”.

Citeste continuarea pe www.playsport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Colindători Amendați De Poliție Pentru Tulburarea Liniștii Publice La Constanța

Urmatoarea stire

Pensiile speciale vor fi reglementate prin act normativ

Stiri pe aceeasi tema

Leo Grozavu, după Poli Iași

Articol de Ovidiu Minea – Publicat sambata, 26 noiembrie 2022 20:12 / Actualizat sambata, 26 noiembrie 2022 20:12…