Gest emoţionant! Smiley s-a tuns şi i-a donat părul lui Trăistariu

Solidaritate emoționată între doi dintre cântăreți români. Smiley a decis să aducă puțină bucurie pe chipul lui Mihai Trăistariu și a decis să se tundă și să-i doneze acestuia părul lui. Cei care au asistat la predarea părului spun că nu l-au mai văzut niciodată pe Mihai Trăistariu atât de fericit.

Gestul lui Smiley este cu atât mai lăudabil cu cât părul său era mai important pentru cariera lui muzicală decât vocea. Cei mai mulți fani îl apreciază pe Smiley nu pentru vocea lui, ci pentru părul bogat pe care-l avea. Rămâne de văzut dacă fanii îl vor aprecia și-acum, după ce s-a tuns. Așteptările sunt că nu.

Mihai Trăistariu, a cărui faimă s-a evaporat la fel de ușor precum îi cade părul din cap, speră că donația lui Smiley îl va aduce din nou în centrul atenției. „Părul lui Smiley îmi ajunge pentru vreo trei implanturi, dar cum eu chelesc la fiecare la trei luni o să am nevoie de păr proaspăt peste 9 luni. Sper ca lui SMiley să-i crească la loc până atunci, ca să pot lua tot de la el“, a spus Mihai Trăistariu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Citeste continuarea pe www.timesnewroman.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Amendă uriaşă primită de proprietarul halelor care au ars trei zile în zona industrială a Buzăului

Urmatoarea stire

Apple Maps, cartografiere cu un rucsac în spate pe străzile din Milano, Veneția și Barcelona

Stiri pe aceeasi tema

O altă molimă

The post O altă molimă appeared first on Times New Roman. Citeste continuarea pe www.timesnewroman.ro