Georgian Caraman, primar Babadag: „Noul viceprimar, Florentin Cotoc, ales de Consiliul local, se va ocupa de curățenia și ordinea publică din oraș”


Pentru corecta informare publică, primarul orașului Babadag a precizat faptul că în cadrul Primăriei și a Partidului Național Liberal – Organizația Babadag, s-au petrecut unele modificări după ce Petrică Tănase și-a înaintat demisia din funcția de viceprimar al orașului Babadag, din motive personale.


Chiar dacă nu va mai ocupa această funcție, domnul Tănase rămâne în continuare președintele organizației PNL Babadag și va rămâne consilier local în cadrul Consiliului Local Babadag. Personal, doresc să-i mulțumesc pentru implicarea și devotamentul de care a dat dovadă în cei 2 ani și 4 luni de activitate în calitate de viceprimar și îi dorim succes pe viitor în activitatea pe care și-a ales-o

a precizat primarul Georgian Caraman.


Georgian Caraman primar Babadag

După ce postul de viceprimar a fost vacantat, a fost ales noul viceprimar. Primarul Georgian Caraman și Organizația PNL Babadag au avut două propuneri de viceprimar din rândul consilierilor PNL. Prima propunere a fost refuzată din motive personale de către cel mai vechi membru PNL al organizației locale, în persoana domnului Preda Mădălin, iar cea de-a doua propunere, Cotoc Florentin, a fost validată.

Ii dorim noului viceprimar, Florentin Cotoc, mult succes în activitate. Suntem siguri de faptul că împreună vom continua ceea ce am început dezvoltarea economică și socială  a orașului Babadag.

Știm că împreună cu sprijinul dumneavoastră, orașul Babadag se va dezvolta, va evolua, iar noi, cu toții, vom fi mândri de felul în care va arăta acest oraș cu o istorie impresionantă. ÎMPREUNĂ suntem mai puternici! ÎMPREUNĂ suntem mai eficienți!

a mai declarat primarul Georgian Caraman.

Citeste continuarea pe www.dobrogeanews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Lupta chatboților: O mică comparație între Bing Chat și ChatGPT

Urmatoarea stire

Videoclip: Scarlet Aura feat. Ralf Scheepers

Stiri pe aceeasi tema