George Simion face nuntă și cu un bărbat, că să mai primească 400.000 de euroCei 400.000 de euro obținuți ca dar de nuntă la căsătoria cu Ilinca i-au deschis lui George Simion apetitul pentru genul ăsta de evenimente. Așa că liderul AUR a decis să facă o nuntă și anul acesta, doar că de data asta cu un bărbat, în speranța că va obține alți 400.000 de euro.

Anul viitor sunt multe runde de alegeri, așa că o infuzie de 400.000 de euro este considerată extrem de binevenită de către George Simion. El încă nu a decis cu ce bărbat se va căsători, dar știe deja că acesta trebuie să fie ori preot ortodox, ori călugăr.

„Vreau să mă căsătoresc cu un preot sau un călugăr pentru a-mi afirma cu tărie credința în ortodoxie, dar și pentru că printre ei găsesc foarte ușor pe cineva care apreciază relația cu un alt bărbat”, le-ar fi spus George Simion apropiaților.

Cât despre Ilinca, George Simion spune că va face un divorț tradițional românesc, cu bătaie și scandal în public, astfel încât toată lumea să fie fericită: atât ea, dar mai ales el.

The post George Simion face nuntă și cu un bărbat, că să mai primească 400.000 de euro appeared first on Times New Roman.

Citeste continuarea pe www.timesnewroman.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

Un om econom

The post Un om econom appeared first on Times New Roman. Citeste continuarea pe www.timesnewroman.ro