George Clooney și Meryl Streep, donații pentru actorii în grevăPreședintele Fundației SAG-AFTRA, Courtney B. Vance, a anunțat că organizația nonprofit a strâns peste 15 milioane de dolari pentru programul său de asistență financiară de urgență, mulțumită în mare parte contribuțiilor din partea a mai multor vedete cu cele mai mari câștiguri de la Hollywood, care au donat câte un milion de dolari sau chiar mai mult, scrie variety.com.

„Industria divertismentului este în criză, iar Fundația SAG-AFTRA procesează în prezent de peste 30 de ori numărul nostru obișnuit de cereri de ajutor de urgență. Am primit 400 de cereri doar în ultima săptămână”, a spus Vance într-o declarație despre eforturile de strângere de fonduri din ultimele trei săptămâni. „Este o provocare uriașă, dar suntem hotărâți să depășim acest moment.”

După ce Dwayne Johnson a contribuit cu o donație „istorică” de șapte cifre, o sumă pe care Vance a descris-o drept „un apel la arme” pentru ca toată lumea să „ajute cum poate”, o mulțime de alte vedete au răspuns, de asemenea, la apel, fiecare donând 1 milion de dolari sau mai mult, inclusiv George și Amal Clooney; Luciana și Matt Damon; Leonardo DiCaprio; Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness; Nicole Kidman; Jennifer Lopez și Ben Affleck; Ryan Reynolds și Blake Lively; Julia Roberts; Arnold Schwarzenegger; Meryl Streep; și Oprah Winfrey.

„Am făcut apel la comunitatea noastră să-și amintească ce greu a fost, iar răspunsul de a-și ajuta colegii a fost incredibil, imediat și încântător”, a spus Vance despre contribuțiile lor, recunoscându-i meritele lui Dwayne Johnson, care „a ajutat la demararea acestei campanii. ”

Apoi i-a salutat pe Meryl Streep și George Clooney, ambii campioni de multă vreme ai fundației și membri ai Consiliului acesteia, care „au intensificat strângerea de fonduri cu donații de 1 milion de dolari, e-mailuri și multe îndemnuri, determinându-i și pe alții să ofere generos”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Sean Penn a protestat în faţa studiourilor Disney, alături de Emile Hirsch, Octavia Spencer, Melanie Lynskey, Damon Lindelof şi Jane Fonda

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema