Gata cu risipa! Românii pot trage apa la WC doar dacă fac cerere scrisă la Apanova

Se anunță o iarnă extrem de grea în care fiecare european trebuie să strângă cureaua pentru că SUA se bate cu Rusia folosind Ucraina pe post de bâtă. Efectele imediate, în afară de o dragoste nemăsurată pentru bravul popor ucrainean este că energia va fi tot mai scumpă în anii ce vor urma și cu toții trebuie să facem tot posibilul pentru a o economisi.

Ca de obicei România s-a arătat extrem de entuziasmată în aplicarea noilor recomandări ale Uniunii Europene, fiind printre primii care am introdus măsuri extrem de drastice. Astfel, locuitorii capitalei vor trebui să facă o cerere scrisă la ApaNova, dacă vor să tragă apa de la veceu, ca să economisim apa.

În cerere aceștia trebuie să explice exact de vor să tragă apa, să confirme că cel puțin trei membri ai familiei și-au făcut nevoile cel puțin odată și, la cerere, să prezinte fotografii din care să reiasă că neapărat trebuie trasă apa altfel se umple de muște și șobolani în locul respectiv.

Citeste continuarea pe www.timesnewroman.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Povestea tragică a mirelui din Bihor aruncat în sus și scăpat din brațe de prieteni. Cum i s-a schimbat viața la un an de la incident

Urmatoarea stire

Atacul Lui Vladimir Putin La Adresa Democrației Funcționează Deja în Europa, Arată O Analiză Politico

Stiri pe aceeasi tema

Întâlnirea G7

The post Întâlnirea G7 appeared first on Times New Roman. Citeste continuarea pe www.timesnewroman.ro

Dear Mircea, hîm-hîm – Caţavencii

Anul începuse bine pentru Mircea Geoană: război la granițele NATO, vizibilitate crescută, prezență intensivă la televiziuni, un filmuleț-două…