Garda de corp a lui Zelenski a ajuns sex-simbol. Milioane de oameni urmăresc filme cu „umbra” președintelui în acțiune VIDEO


Sambata, 11 Martie 2023, ora 12:02

463 citiri

Șeful echipei de securitate a președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, vedetă TikTok FOTO stirileprotv

Maksim Donets, șeful echipei de securitate a președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, a devenit o celebritate pe TikTok, după cee milioane de oameni au urmărit și distribuit videoclipuri cu el în acțiune.

Deși a fost prezentat în mediul virtual ca fiind sosia lui Zelenski, sau „dublura secretă” a acestuia, de unii adepți ai teoriei conspirației, Maksim Donets este garda de corp personală a lui Zelenski.

Donets, bărbatul care apare mereu în spatele președintelui Ucrainei, în aproape fiecare fotografie sau imagine video, a devenit un sex-simbol surprinzător, cu un număr uriaș de urmăritori pe rețelele de socializare, deși el însuși nu postează nimic.

@maksimdonets.ua ♬ оригінальний звук – слава україні!!!!

Merge peste tot unde se duce liderul ucrainean, de obicei îmbrăcat în aceleași haine de militare ca și șeful său, dar întotdeauna foarte înarmat.

@maksimdonets.ua ♬ From Ukraine – IKSIY & SESTRA

Donets se ocupă, de asemenea, de vizitatori de profil înalt, precum președintele american Joe Biden și Boris Johnson – care a insistat să se plimbe pe străzile Kievului în timpul primei sale călătorii în capitala ucraineană.

Andriy Yermak, șeful biroului prezidențial al lui Zelenski, a declarat pentru Newsweek: “La sfârșitul întâlnirii, Boris Johnson a spus: “Aș vrea să mă plimb. Zelenski s-a întors către șeful securității și a spus că domnul Johnson ar dori să facă o plimbare în Kiev”, a declarat Yermak. “Iar Donets a răspuns: ‘Ei bine, lăsați-l pe domnul Johnson să se plimbe'”, potrivit stirileprotv.ro.

Citeste continuarea pe ziare.com

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Din 16 mai este disponibilă Platforma pentru atragerea celor 46 miliarde euro din Politica de Coeziune

Urmatoarea stire

După Mihai Bendeac, Delia Matache, dată afară de la Antena 1? Gestul jenant făcut de vedetă: ”Se cam moare de foame”

Stiri pe aceeasi tema