Gal Gadot va reveni în rolul lui Gisele din seria Fast & Furious


Numeroși jucători importanți ai seriei Fast & Furious revin pe marele ecran pentru Fast X, cel de-al zecelea și penultimul episod din populara serie de filme, și se pare că și Gal Gadot se va întoarce în rolul lui Gisele. 

Anterior, Gadot a mai apărut în Fast & Furious în rolul Giselei Yashar, în cel de-al patrulea film din serie. A mai revenit în rol și pentru continuările Fast Five și Fast & Furious 6, și a mai apărut și într-o scenă din Furious 7, dar materialul filmat a ajuns să fie șters. De atunci încoace, Gadot nu a mai apărut în seria de filme. Totuși, acum, The Direct a anunțat că Gadot revine în rolul lui Gisele.

Actrița va avea parte de o companie bună, pe măsură ce distribuția va marca mai multe reîntâlniri notabile. În plus, pe lângă reunirea cu familia Fast & Furious, actrița va reveni pe marele ecran încă o dată cu colegul de platou din Justice League Jason Momoa, care va juca rolul unui erou negativ în Fast X.

Chiar dacă Gisele, aparent, și-a pierdut viața în Fast & Furious 6, sacrificându-se pentru a-l salva pe Han, nu e totuși imposibil ca ea să fie readusă în serie. În fond, sacrificiul lui Han a avut loc în explozia din The Fast and the Furious: Tokyo Drift, dar Kang a revenit suprinzător în F9, scrie movieweb.com. Așadar, nu e ceva exagerat să fie readusă la viață  Gisele, deși e posibil ca aceasta să apară într-o scenă de flashback.

Ce urmează pentru Gal Gadot?

Ceea ce știm este că agenda lui Gal Gadot s-a eliberat după ce un proiect important pe care îl avea în pregătire s-a oprit în faza de dezvoltare. Ea urma să revină cu un alt lungmetraj în rolul Wonder Woman, sub cârma regizoarei Patty Jenkins, dar – alături de numeroasele schimbări la studiourile DC – această continuare a fost de asemenea blocată.

Rămâne neclar dacă Gadot va reveni în rolul Wonder Woman în oricare dintre proiectele DCU , dar cel de-al treilea film de sine stătător al ei se pare că nu va fi produs, cel puțin nu pentru moment.

Între timp, Gadot va juca într-un nou thriller de spionaj la Netflix. Supranumit Heart of Stone, filmul va avea regia semnată de către Tom Harper. În film vor mai juca Jamie Dornan și Sophie Okonedo.

Citeste continuarea pe www.cinemagia.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema