Gabriela Cristea, părăsită de Tavi Clonda pentru o altă femeie. Cine e? Anunț trist după aproape 10 ani de relație


Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cunoscut în urmă cu ani buni, însă asta nu înseamnă că începutul relației lor a fost unul atât de simplu. Într-un singur moment, totul s-ar fi putut destrăma.

Iar asta o spune chiar Tavi Clonda. Artistul a mărturisit recent cum a ajuns să o cunoască pe Gabriela Cristea, dar și cum a lăsat-o baltă. Dacă alte femei nu ar fi trecut cu vederea acest gest, iată că vedeta de la Antena Stars a fost cât se poate de indulgentă.

Au început să se tachineze prin 2013, când Tavi Clonda era într-o altă relație. Deși Gabriela Cristea i-a făcut un tort de ziua lui și l-a așteptat, artistul a fost nevoit să o lase baltă pentru că era cu cealaltă femeie.

Prima zi de naștere, de când ne-am cunoscut, a fost în 2013. Pe atunci ne tachinam, nu mă despărțisem de fosta. Nu știam că Gabriela mi-a făcut tort, m-a invitat să mă duc undeva, dar nu am trecut pe la ea… I-am zis că nu pot ajunge că plec la Brașov. Atunci ei i-a venit ideea de a mă aștepta la Mall Băneasa. Mi-a ieșit practic în întâmpinare, mi-a zis că e cu o prietenă, dacă vreau să vin să bem un ceai.

Doar că eu nu am oprit, eu eram cu fosta în mașină, mă duceam la mama de ziua mea, plus că nu știam că mi-a făcut tort. Astfel că, ea l-a mâncat cu prietena cu care era în Mall, deși era la dietă”, a mărturisit el, pentru impact.ro.

Gabriela Cristea, lăsată baltă pentru o altă femeie

După ce s-au cunoscut mai bine și s-au apropiat, Gabriela Cristea i-a povestit acestuia că s-a ofticat destul de tare, însă artistul este conștient că plătește pentru fiecare greșeală făcută.

Mai mult de atât, el a dezvăluit că de când au devenit părinți, viața lor s-a schimbat complet și sunt momente în care îi lipsesc momentele de relaxare totală de acum câțiva ani.

”La ceva timp, mi-a zis că s-a ofticat atunci. Dar e bine că totul s-a terminat cu bine. Și acum mai plătesc pentru greșeala aia. Apoi toate aniversările au fost pe platou, unde nu primeam doar un tort, ci mult mai multe, apoi mergeam acasă, nu aveam copii.

Nu-mi aduc aminte viața dinainte de copii, ce făceam cu atâta timp liber. Era relaxare totală, dădeam de mâncare la căței doar. Mă gândesc acum cât de mult timp liber au unii oamenii, să profite de el, că după ce vin copiii nu se mai poate”, a adăugat acesta.

Citeste continuarea pe www.vbiz.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Cum arată „palatul” în care locuiesc Meghan Markle și Prințul Harry. Casa a costat 14 milioane de dolari și au făcut orice ca s-o aibă

Urmatoarea stire

CNAB ar putea cere insolvența Tarom

Stiri pe aceeasi tema