Gabriela Cristea dată afară de la Antena 1! Ce i s-a reproșat vedetei. Are legătură cu Simona Gherghe. Este cea mai mare umilință din toată cariera eiLa jumătatea lunii februarie, Gabriela Cristea și-a văzut visul împlinit. A primit o emisiune zilnică la Antena 1, mai exact o continuare a reality show-ului Mireasa, intitulat Mireasa – Măştile iubirii. A rămas și la Antena Stars, din fericire pentru ea.

Și asta pentru că în mai puțin de o lună de la prima ediție a show-ului prezentat de ea, a fost dată afară. Motivul este audiența. Acesteia i s-a reproșat că este sub nivelul rivalei sale, Simona Gherghe, așa că ora pe care ea o avea la Antena 1 a fost trecută în contul prezentatoarei Mireasa.

Cei de la Antena 1 nu au oferit niciun fel de detaliu legat de această schimbare. Publicul nu a fost informat, ci pus practic în fața faptului împlinit. Dar schimbarea a fost primită bine, iar Gabriela Cristea a încasat cea mai cruntă umilință din cariera ei.

Gabriela Cristea a încasat cea mai cruntă umilință din cariera ei

După dispariţia emisiunii sale pe care o avea la Antena 1, reality-show-ul Mireasa, prezentat de Simona Gherghe, este mai lung cu o oră, de la 14.00, la 17.00.

„Sunt fericită să vă anunţ că începând de săptămâna viitoare, de luni până vineri, de la ora 16:00, ne vedem în direct, pe Antena 1 şi AntenaPLAY cu emisiunea Mireasa – Măştile iubirii. Am primit vestea cu mare bucurie, mai ales că întotdeauna un program tv, cu o asemenea vechime şi un public atât de fidel, trebuie să ţină pasul cu acesta şi să se dezvolte odată cu societatea.

Ne dorim ca prin acest format să aducem în faţa telespectatorilor alte şi alte perspective şi totodată să îi ţinem la curent cu parcursul foştilor concurenţi. Interviuri care până acum se realizau fie online, fie telefonic, începând de acum vor fi făcute chiar de mine, 1 la 1, în platoul emisiunii sau în vizitele mele prin ţară, pentru a surprinde cât mai profund emoţiile şi trăirile interlocutorilor. Invit astfel telespectatorii să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 16:00, la Antena 1 şi să descoperim împreună măştile iubirii din casa Mireasa!”, spunea Gabriela Cristea pe 18 februarie.

Acum aceasta nu a dorit să comenteze situația și nici cei de la Antena 1 nu vor să dea detalii. Nimeni nu știe dacă se testează formate sau dacă lucrurile vor rămâne așa în continuare. Cert este că Simona Gherghe reușește cifre mai mari de audiență și se mulează mai bine pe profilul Antena 1.

Citeste continuarea pe www.vbiz.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

VIDEO Mai multe cutremure în Gorj, la doar câteva ore după cel din Vrancea

Urmatoarea stire

Fostul ministru de finanțe grec Varoufakis, atacat de indivizi cu cagule. Politicianul a ajuns pe mâna medicilor

Stiri pe aceeasi tema