Fulgy are o nouă iubită?! Cu ea a înlocuit-o fiul Clejanilor pe Bia Khalifa: “Te iubesc!”


Fulgy pare că vrea să lase trecutul în urmă. Fiul Clejanilor s-a afişat recent alături de o tânără în mediul online, demonstraâns astfel că Bia Khalifa este de domeniul trecutului. Fanii nu au rămas indiferenţi şi au reacţionat.

Fiul Clejanilor a fost implicat în ultimii ani în mai multe scandaluri. Ipostazele controversate în care a apărut, dar şi certurile cu părinţii săi au fost pe primele pagini ale ziarelor. Lucrurile s-au liniştit o perioadă, însă furtuna a venit din nou în viaţa tânărului.

Relaţia cu Bia Khalifa părea că îl împlineşte. Cel puţin la început, cei doi au fost fericiţi, iar lucrurile evoluau frumos şi natural. Situaţia s-a schimabat, brusc, radical, iar acum fostul cuplu încearcă să îşi facă dreptate în tribunale. Şi-au aruncat cuvinte grele, acuzaţii dure, iar scandalul este departe de a se fi terminat.

Bia Khalifa și Fulgy continuă scandalul/ Sursă foto: Instagram

Cu toate acestea, Fulgy pare că încearcă să se detaşeze de aceste momente, iar recent a făcut public un filmuleţ în care apare în compania unei alte domnişoare. Melodia aleasă pe fundal, dar şi faptul că la un moment dat, tânărul artist o strânge puternic pe şatenă în braţe, sunt semne că între cei doi există ceva mai mult decât o simplă prietenie.

CITEŞTE ŞI: BIA KHALIFA DĂ DIN NOU DE PĂMÂNT CU FULGY. RĂZBOIUL NU S-A ÎNCHEIAT: “L-AM DEZGROPAT DIN MORȚI, SĂ ZICĂ MULȚUMESC ÎN GENUNCHI”

Fanii nu au rămas indiferenţi, după ce Fulgy a publicat imaginile. Dacă unii l-au felicitat pentru faptul că încearcă să meargă mai departe, unul dintre internauţi l-a atacat dur. Utilizatorul i-a spui artistului că aşteaptă să îi trimită IBAN-ul cardului ca să îi transfere nişte bani pentru că nu vrea să îl mai vadă îmbrăcat cu hainele fostei iubite.

„Da-mi IBAN-ul să-ți pun bani să-ți iei d(&%%u și tu un tricou sa nu îi mai porți hainele Biei”, a scris internautul.

Cum a reacţionat Fulgy, după ce Bia Khalifa a depus plângere

După ce a izbucnit scandalul cu fosta lui iubită, fiul Clejanilor nu a stat pe gânduri și a ținut să transmită un mesaj pe rețelele de socializare. Fulgy susține că Bia Khalifa, fosta lui iubită, ar inventa povești.

„E groasă! Facerea de bine… Povestea mea pe scurt: mă combin cu o tipă, încerc să o ajut, să avem o relație sănătoasă, de prietenie, că tipa e cu femei. Să facem bani, trending, orice. Și ajung în punctul în care n-o mai vreau. Tipa se enervează, se supără, vorbește prost. La două zile, pune Story-uri, vorbește mai prost. Mai trece o zi, mai vorbește mai prost. După care trece pe știri și vorbește prost public de mine. În final, ajunge la televizor și vorbește de mine. Și, într-un final, la poliție că am sechestrat-o, că am răpit-o, că am amenințat-o. Un om care a mâncat la masă cu mine. Inventează doar pentru cifre, calcă pe cadavre, minte, nu e om”, spune Fulgy, într-un video postat pe rețelele de socializare.

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

“Apartamentul va ajunge acum la un străin”. Turcii sunt dați afară din case din cauza rușilor

Urmatoarea stire

CNAIR: Process of checking vignette at border crossing points could be hampered for two hours, on Monday

Stiri pe aceeasi tema