Fratele lui Tzancă Uraganu, implicat într-un accident grav. Miraj Tzunami a făcut praf bolidul de sute de mii


Fratele lui Tzancă Uraganu a fost implicat într-un accident rutier în zona Bragadiru. Miraj Tzunami a făcut praf Ferrari-ul pe care cunoscutul artist l-a achiziţionat în urmă cu câteva luni.

În urmă cu mai bine de 3 luni, colecţia de bolizi a lui Tzancă Uraganu s-a îmbogăţit cu încă un exemplar. În iunie, artistul și-a comandat din Germania un Ferrari 458 Italia Spider, pe care a plătit nu mai puțin de 220.000 de euro.

CITEŞTE ŞI: TZANCĂ URAGANUL A COMIS-O DIN NOU! UNDE ȘI-A PARCAT MAȘINA CELEBRUL MANELIST

În această seară, fratele său a făcut praf maşina, după ce s-a izbit violent de un copac. Bolidul a suferit daune semnificative.

„La data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 20:20, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe șoseaua Alexandriei din Bragadiru, s-a produs un accident.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din Bragadiru, pentru efectuarea de activități din competență, unde au constatat că cele sesizate se confirmă, în evenimentul rutier fiind implicate 4 autoturisme, respectiv 2 aflate în mers, iar celelalte 2 fiind parcate, toate pe același sens de mers.

În urma accidentului, nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatele alcooltest, rezultatele fiind negative, iar unul dintre șoferi, în vârstă de 39 de ani, a fost testat cu aparatul drug test, care a evidențiat un rezultat negativ”, se arată în comunicatul transmis de poliţişti.

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

“Ar trebui reluat la un alt moment”

Urmatoarea stire

Ceremonia simbolică de lansare a gazoductului bulgaro-grec va avea loc la Sofia

Stiri pe aceeasi tema