Fragmentele unei drone, găsite pe teritoriul R.Moldova, la graniţa cu Ucraina. Bucăţile ar aparţine modelului rusesc Gherani-2Autorităţile au fost informate că bucăţile au fost depistate într-un câmp, la aproximativ 2 kilometri de linia frontierei cu Ucraina. Incidentul intervine la doar o săptămână de când în aceeaşi localitate au fost depistate fragmentele unei drone de tip Shahed.

“Astăzi, 17 februarie 2024, în jurul orei 16:40, în apropierea localităţii Etulia Nouă, raionul Vulcăneşti, au fost identificate alte fragmente ale unei drone, asemănătoare celei de tip “Gherani-2″ (varianta modificată de ruşi a dronei iranene Shahed). Rapid, informaţiile au fost transmise autorităţilor competente, iar accesul în zona unde s-au găsit resturile dronei a fost restricţionat. Fragmentele de dronă au fost depistate într-un câmp, la aproximativ 2 km de linia frontierei moldo-ucrainene şi circa 5 km de localitate”, anunţă Poliţia de Frontieră.

Potrivit sursei citate, autorităţile au implementat “toate măsurile necesare pentru a menţine ordinea, liniştea şi siguranţa…

Citeste continuarea pe observatornews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema