FOTO. Poze în sutien cu fosta rivală a Simonei Halep. Apariție răvășitoare a celebrei Eugenie Bouchard


Eugenie Bouchard este recunoscută pentru aparițiile ei provocatoare din spațiul public. De această dată, jucătoarea de tenis canadiană în vârstă de 28 de ani, care s-a confruntat recent cu o accidentare gravă la umăr, a atras toate privirile la Marele Premiu de Formula 1 de la Montreal, orașul său natal.

Eugenie Bouchard a anunțat recent că nu va participa la ediția din acest an a turneului de la Wimbledon. Ea a luat aceasă decizie în contextul în care cei de WTA, alături de altfel de cei de la ATP, au decis să nu acorde puncte pentru această competiție. Asta ca o formă de protest față de decizia organizatorilor turneului de la All England Club de a nu-i primi pe jucătorii din Rusia și Belarus, ca o consecință a războiului din Ucraina.

Eugenie Bouchard, extrem de sexy la Marele Premiu de Formula 1 de la Montreal

Astfel, jucătoarea canadiană a avut foarte mult timp liber în această perioadă. Și a decis să și-l petreacă, printre altele, și la Marele Premiu de Formula 1 de la Montreal. Acolo, ea a atras toate privirile cu outfit-ul pe care l-a ales. Bouchard a fost îmbrăcată cu un costum verde, pe sub care a avut doar un sutien alb, pe care l-a și lăsat la vedere.

Jucătoarea din Canada a făcut declarații spumoase despre Maria Sharapova

Eugenie Bouchard nu iese în evidență doar prin aparițiile sale răvășitoare, ci și prin declarațiile tari pe care le dă. Cel mai recent, ea a dezvăluit că detesta să joace împotriva Mariei Sharapova, pe vremea când aceasta era încă în activitate. Asta pentru că ea avea un stil foarte agresiv la încălzirea dinaintea meciurilor. Cu toate acestea, Bouchard a mai spus și că îi pare rău că nu mai poate avea ocazie de a juca împotriva rusoaicei.

Oh, da, Sharapova! Dădea cât putea de tare în mingi la încălzire! Era atât de enervantă! Încerca să-și intimideze adversarele, dar cu mine nu a funcționat. În cele din urmă, arbitrul nu te poate obliga să faci nimic. Poți să intri pe teren și să decizi că nu vrei să te încălzești, dacă asta vrei. De obicei, noi ne încălzim ca să ne simțim mai bine, dar sunt unii care încearcă să lovească cât de tare pot.

Din nefericire, nu mai putem juca una împotriva celeilalte. A fost o adversară excelentă. Am avut multe bătălii, dar nu ne mai putem întâlni, din păcate, pentru că s-a retras”, a spus Eugenie Bouchard recent în cadrul podcastului „Pardon my Take”.Citeste continuarea pe www.playsport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Wimbledon, fără nume grele din tenis: Lista marilor absenţi e uriaşă

Urmatoarea stire

Locul ciudat descoperit pe o insulă îndepărtată, din timpul lui Hristos

Stiri pe aceeasi tema