FOTO Perchezitii / Ce arme tineau in case doi dintre “smecherii” Brailei


În această dimineață, 21 iunie a.c., polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul pentru Acțiuni Speciale și a polițiilor orășenești sprijiniți de jandarmi, au efectuat 9 percheziții la domiciliile mai multor persoane, pe raza județului Brăila, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și pentru combaterea infracțiunilor cu violență.

Astfel, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 64 de ani, din municipiu, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, o armă letală și 18 cartușe letale aferente armei, deținute ilegal.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că arma găsită figurează ca bun căutat de autoritățile din Italia. De asemenea, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Brăila au fost descoperite și ridicate trei macete, trei cuțite și un obiect artizanal tăietor-înțepător cu lama de 20 de cm.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

Bărbatul, în vârstă de 64 de ani a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Citeste continuarea pe infobraila.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema