Fostul antrenor al Simonei Halep spune ce făcea jucătoarea în timpul meselor


Marti, 19 Septembrie 2023, ora 06:47

1086 citiri

Simona Halep FOTO facebook

Daniel Dobre, antrenorul care a fost lângă Simona Halep în 2019, când a câștigat Wimbledonul, se declară uluit de suspendarea Simonei Halep, dar mai ales de informațiile din raportul oficial al ITIA.

El a vorbit despre atenția cu care românca își alege alimentele și suplimentele pe care le consumă.

„E o mare surpriză și toată lumea e curioasă să afle cum de s-a putut ajunge la această situație. Simona nu avea încredere în străini, trebuia să aibă control asupra lucrurilor care se întâmplau și nu exista, dacă pleca de la masă și rămânea mâncarea sau erau băuturi desfăcute sau băuturile dacă rămâneau pe teren nesupravegheate nu le mai folosea, tocmai în ideea ca să nu poată fi contaminate cu intervenția altcuiva sau accidental.

Ținea foarte mult și respecta toate regulile posibile pentru a arăta că acest sport se poate practica și curat. E foarte greu de spus ce s-a întâmplat.

Atâtea semne de întrebare și cred că toată lumea așteaptă motivarea sentinței, am înțeles că au fost multe acte de analizat, probabil de aia a durat atât de mult. Un lucru este clar, cu bună știință ea nu ar fi făcut așa ceva”, a spus Daniel Dobre, potrivit Sport.ro.

Eveniment Quarterly Report

Citeste continuarea pe ziare.com

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema