Fosta soție a lui Bogdan Stelea, trai de prințesă în Dubai. Vara asta a ținut-o numai în vacanțe

A trecut aproape un an de la nunta cu omul de afaceri Safwan Nached, dar designerul Mirela Popa poate spune că a avut parte de o nouă lună de miere, căci a petrecut aproape o vară întreagă în vacanţă.

Mirela Popa şi soţul ei, Safwan Nached, au stat două săptămâni în Paris

Cei doi au fost, mai întâi, în romanticul Paris (Franţa), apoi s-au bucurat de peisajul mediteranean din Marbella (Spania), unde deţin o casă de vacanţă.

Citește și: Cine este noul soț al Mirelei Popa

„Ne-a prins foarte bine această vacanţă. Amândoi muncim foarte mult şi este important ca, din când în când, să ne facem timp şi pentru noi. Cum în Dubai (acolo unde locuiesc şi au făcut şi nunta, n.r.) vara este extrem de cald, am decis să petrecem câteva luni în Europa. Am fost mai întâi la Paris, unde am stat două săptămâni. A fost superb. Ne-am propus să ne detaşăm complet de ritmul de zi cu zi cu care eram obişnuiţi şi să ne relaxăm pe cât posibil. Am luat la pas cele mai frumoase străzi din Paris, ne-am oprit la cele mai frumoase cafenele şi restaurante, am fost la operă, la spectacole, am trăit cât mai mult stilul de viaţă autentic parizian, aşa cum îl ştim din cărţi şi din filmele de altădată. În Marbella, soţul meu a îmbinat relaxarea cu munca, deoarece în Spania are mai multe afaceri şi a fost nevoie să le supravegheze. Dar ne-am bucurat şi de soare… Marbella este un loc de care m-am îndrăgostit în urmă cu mulţi ani şi, pentru mine, este o reală bucurie să revin aici. Ador mâncarea mediteraneană şi stilul de viaţă relaxat de acolo”, a povestit Mirela, pentru Click! 

Mirela Popa, fosta soție a lui Bogdan Stelea, duce un trai lipsit de griji în Dubai. Ea s-a recăsătorit în vara anului trecut și este foarte fericită alături de noul său partener de viață. De altfel, creatoarea de modă spunea că vrea să părăsească România încă de când era căsătorită cu fostul fotbalist.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa [email protected]!            

Citeste continuarea pe click.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Comisarul Adina Vălean: Nu sunt un mare consumator, deci nu scot frigiderul din priză.

Urmatoarea stire

O nouă fosilă descoperită în China dezvăluie misterul privind lanțul evolutiv al maimuțelor

Stiri pe aceeasi tema