„Forța Vitală” de Tony Robbins, o sursă neprețuită de inspirație – Revista PSYCHOLOGIES Romania


Forța Vitală: Cum pot descoperirile din medicina de precizie să transforme calitatea vieții tale și a celor dragi de Tony Robbins și Peter Diamandis, cu Robert Hariri, publicată recent în România la editura ap! (ACT și Politon), oferă o perspectivă remarcabilă asupra celor mai noi modalități de a ne optimiza sănătatea fizică și psihică, oferind o gamă largă de tratamente inovatoare, biotehnologii de ultimă oră, abordări medicale creative și schimbări ale stilului de viață, menite să ne îmbunătățească calitatea vieții.

„După ce am pierdut trei prieteni din cauza protocolului «standard de tratament», mi-am dat seama că avem nevoie disperată de alternative noi la soluțiile de secol XX ale autorităților din medicină. Durerea lor mi-a lăsat o impresie de neșters – și o dorință puternică de a vedea progrese în războiul cu cancerul, pentru ca alte milioane de persoane să poată fi cruțate de această suferință.”

Citește mai multe despre cum te poți trezi în fiecare zi cu un boost de energie și un sistem imunitar mai rezistent, despre cum poți să-ți dai înapoi ceasul biologic, comandând cartea aici.

Tony Robbins este autor de bestsellere, antreprenor și filantrop, fiind supranumit strategul de afaceri nr. 1 al Americii. Îi este solicitat adesea să ofere consultanță pentru unii dintre cei mai de succes oameni de pe planetă, de la atleți, artiști și CEO ai unor mari companii, până la președinți de stat. Tony Robbins este președintele unui holding care înregistrează vânzări anuale de peste cinci miliarde de dolari. Prin acțiunile sale filantropice, furnizează peste 100 de milioane de mese pe an persoanelor nevoiașe. Locuiește în Palm Beach, Florida.

Peter H. Diamandis este autor de bestsellere, fondatorul Bold Capital Partners, dar și fondatorul și președintele executiv al Fundației XPRIZE, care concepe și administrează competiții la scară largă adresate echipelor tehnice și științifice, cu obiectivul de a încuraja noi descoperiri științifice în beneficiul umanității. Actualul patronat al fundației include personalități precum Elon Musk, James Cameron, Larry Page și Arianna Huffington. Diamandis are o dublă specializare în genetică moleculară și inginerie aerospațială și deține o diplomă în medicină la Harvard Medical School.

Robert Hariri este un doctor în medicină specializat în neurochirurgie și biomedicină, care s-a remarcat la nivel mondial prin faptul că a deschis calea pentru utilizarea celulelor stem în tratamentul unei game largi de boli. Bob este o legendă în domeniul științei regenerării, pentru că a fost primul care a extras celule stem vindecătoare, deosebit de eficiente, din placenta umană. Hariri deține peste 170 de brevete emise și în curs de brevetare pentru descoperirile sale. Este președinte și CEO al Celularity Inc., o companie de biotehnologie specializată în studii clinice, care conduce următoarea revoluție în medicina celulară.

Editura ap! a adus în România 6 titluri semnate de celebrul autor de bestsellere: Forța vitală, Trezește uriașul din tine, Putere nemărginită, Mesaje de la un prieten, De neclintit și Banii: Stăpânește jocul.

ap! (ACT și Politon) este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de carte din România. Specializată în nonficțiune de calitate, editura a adus pe piața locală o serie de autori care au făcut furori în toată lumea, precum Tim Ferriss, Robin Sharma, Tony Robbins, Wayne Dyer, Steve Harvey, Gino Wickman și mulți alții. Totodată, ap! (ACT și Politon) este editura românească sub egida căreia au fost înregistrate cele mai multe audiobookuri la nivel local. Lansată în 2014, editura a adus în România peste 300 de titluri în format audio, multe dintre acestea fiind bestsellere care au făcut înconjurul lumii și au schimbat mii de vieți.

ap! (ACT și Politon) crede în dezvoltarea continuă și aduce cititorilor români titluri care acoperă o gamă variată de subiecte din sfere precum dezvoltarea personală și profesională, business, antreprenoriat, spiritualitate și wellbeing. Titlurile editurii se găsesc atât în format clasic, cât și sub formă de eBook, MP3 sau audiobook, astfel încât cititorii să se poată bucura de lectură în orice moment al vieții lor.

***

ap! (ACT și Politon) online

Website: actsipoliton.ro

Instagram: instagram.com/actsipoliton

Facebook: facebook.com/actsipoliton

Linkedin: linkedin.com/company/edituraactsipoliton

YouTube: youtube.com/c/ActsipolitonRo-carti-audio/videos

Tik Tok: tiktok.com/@actsipoliton

Citeste continuarea pe www.psychologies.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Regina R&B din anii ’90, cunoscută pentru vocea sa alături de BUG Mafia, Cătălina Toma s-a mutat în America pentru că în România există mulți prădători sexuali în muzică

Urmatoarea stire

12 persoane au fost rănite în incidentul feroviar din Teleorman. Patru au avut nevoie de spitalizare

Stiri pe aceeasi tema