Focuri de armă în Giurgiu, după ce un bărbat a scos sabia la un şofer şi i-a distrus maşina. Şi-ar fi ameninţat cu moartea şi fosta cumnată


Un bărbat din orașul Mihăilești, județul Giurgiu, a sesizat, duminică, Poliția, că a fost amenințat cu o sabie de către un bărbat, aflat într-un autoturism. Ulterior, Poliția orașului Mihăileşti a fost sesizată, prin plângere scrisă, de către un bărbat de 63 de ani din orașul Mihăilești că un alt bărbat i-ar fi distrus capota autoturismului personal și l-ar fi amenințat cu moartea, cu o sabie.

În aceeași zi, o femeie de 40 de ani din orașul Mihăilești a sesizat, prin plângere scrisă, Poliția Mihăilești, că, în perioada 25 decembrie 2022 – 3 ianuarie a.c., a fost amenințată cu moartea, telefonic, de către fostul său cumnat, același bărbat care ar fi amenințat persoana de 63 de ani. Polițiștii au identificat suspectul, un bărbat, de 42 de ani, din București.

O sabie şi un cuţit, descoperite în maşina bărbatului

În jurul orei 18.20, în timp ce acesta mergea cu autoturismul către locuința fostei cumnate, din orașul Mihăilești, a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, motiv pentru care luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au folosit arma din dotare trăgând mai multe focuri, atât în plan vertical, cât și asupra roților mașinii.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul poliției, pentru cercetări. În autoturismul acestuia au fost descoperite o sabie și un cuțit, care au fost ridicate de către polițiști, în vederea continuării cercetărilor, transmite Poliția Giurgiu.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeste continuarea pe observatornews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Urmărire cu focuri de armă la Moldovița: Un tânăr beat a fost împușcat de polițiști. Bărbatul rănit, ”recuperat” de pe un drum forestier

Urmatoarea stire

„Dacă soluția Sistemului pentru Președinția României va fi Nicolae Ciucă, înseamnă că ne ducem pe copcă”

Stiri pe aceeasi tema