Florin Pastramă, vizibil ironic, rupe tăcerea după vorbele aruncate în public despre divorț. Brigitte a primit și ea vestea

Brigitte și Florin au avut o căsnicie de 3 ani și s-au căsătorit după doar 4 luni de la începutul relației. Relația lor a început în 2019, atunci când ei au participat la un show TV.

După acești trei ani, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Se pare că neînțelegerile dintre ei nu au mai putut fi aplanate și nu au mai găsit cale de mijloc.

Florin Pastramă face o declarație vizibil ironică la adresa fostei sale soții, Brigitte Sfăt: “Tot ce spune ea e adevărat, da?!”

Bruneta a declarat pentru publicația Click! că ea și Florin Pastramă au pus punct relației lor și urmează să divorțeze. Motivul separării constă în certurile dintre ei. Tot pentru Click! a făcut și Flroin Pastramă declarația.

„Eu unul merg pe credința în Dumnezeu! Nu vreau să vorbesc acum de Brigitte! Să vorbească ea, tot ce spune ea are dreptate! Tot ce spune ea e adevărat, da?! După ce se mai calmează lucrurile atunci o să vorbesc și eu! Vă mulțumesc!”, a declarat Florin Pastramă, potrivit Click.ro.

În timp ce Brigitte Sfăt este în plin proces de divorț de Florin Pastramă, al cărui nume l-a purtat până de curând, fiul său este pregătit să se căsătorească. Vedeta a anunțat că băiatul ei în vârstă de 21 de ani este deja logodit și e pe cale să înainteze organizarea nunții.

Citește și: Brigitte Sfăt, operată de urgență: „Am suferit o intervenție deosebit de grea”. Care este starea ei de sănătate acum

”Nu mai este mult și se vor împlini trei ani de la cea mai frumoasă zi pe care Domnul mi-a dat s-o trăiesc. Chiar dacă soțul meu a hotărât să mă părăsească fără a-mi da nicio explicație, fără a-mi lăsa măcar șansa să pot să-i cer o explicație, după ce abia ne împăcasem(…). Eu mă rog Domnului să-i deschidă ochii și să vadă adevărul.

Deci ceea ce au unit Dumnezeu, omul să nu despartă. Nu poți lua cina stând ca un vrăjmaș la pândă, căutând jumătății tale judecata, că a dus copilul la Mall, la tatăl ei, și că era provocatoare, deși tu mi-ai luat acel costum. Că râd prietenii de tine că am pus o poză cu fostul soț. Și, până la urmă, iubitul meu soț, tu vrei să trăiești cu lumea?”, a scris Brigitte Pastramă pe Instagram.

Citește și: Care este adevăratul motiv pentru care Florin Pastramă a părăsit-o pe Brigitte Sfăt. Bruneta a spus totul

Brigitte Pastramă a ajuns o figură cunoscută în showbiz-ul românesc în urma unor relații pe care le-a avut cu bărbați cunoscuți și influenți, printre care se numără și Ilie Năstase. Aceasta a ajuns să fie admirată pentru fizicul său, dar și pentru prezența sofisticată atât de pe micile ecrane, cât și de pe rețelele de socializare.

Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit în 2019. Cei doi au avut parte de o nuntă ca în povești și și-au unit destinele pe data de 7 iulie. Aceștia au ales din timp o locație extrem de elegantă și luxoasă, dar și vereghetele, decorate cu 72 de diamante.

Citește și: Ce a publicat Brigitte Sfăt pe rețelele sociale, după ce a fost supusă unei intervenții dificile: „Ai fost îngerul meu bun”

În ceea ce privește decorațiunile și rochia de mireasă, Brigitte s-a ocupat în amănunt de aceste detalii, iar suma pe care au plătit-o pentru cel mai important moment din viața lor a depășit 100.000 de euro.

Suma colosală pe care Oana Zăvoranu o încasează din clinica pe care a deschis-o. Vedeta nu duce lipsă de nimic…

Citeste continuarea pe a1.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Anunț uriaș pentru FCU Craiova » Oltenilor li s-a ridicat interdicția la transferuri

Urmatoarea stire

Judeţul unde arde pământul. Resursele de apă din râuri şi baraje s-au înjumătăţit, iar fântânile au secat

Stiri pe aceeasi tema