Florentin Matei a încheiat conturile cu Bătrâna Doamnă – Glasul Aradului


Site-ul oficial al clubului a anunțat în această seară despărțirea de Florentin Matei, o știre care n-a luat prin surprindere pe nimeni. Se știa că jucătorul se afla pe „lista neagră“ a lui Laszlo Balint, așa cum de altfel se afla probabil în capul clasamentului „indezirabililor“ întocmit de mai fiecare suporter.

Matei, cândva o speranță a fotbalului românesc, eșuat ca atâția alții prin campionate aflate departe de marea performanță, a venit în februarie anul trecut, adus la UTA de către Ionuț Badea, care, abia instalat la cârma echipei, l-a „recuperat“ pe mijlocaș din liga secundă elenă, cu ambiția de a-i relansa cariera. Din păcate evoluțiile lui Matei au lăsat de dorit, explicațiile fiind acelea că are nevoie de timp pentru a trece peste lipsa de jocuri și peste accidentările suferite. Explicația a fost îmbrățișată și de următorul antrenor al UTA-ei, Ilie Poenaru, care în vară a anunțat că după pregătirea centralizată, Matei va fi alt jucător. Din păcate nici vorbă de așa ceva, evoluțiile sale au continuat să fie la fel de șterse, astfel că cel de-al treilea antrenor pe care l-a prins la UTA, Laszlo Balint, n-a mai fost dispus să facă aceeași greșeală precum predecesorii săi.

Florentin Matei se desparte de Arad fără să lase în urmă amintirea măcar a unui singur meci cât de cât reușit iar cifrele sale reflectă eșecul total al acestei colaborări: 710 minute jucate în 24 de meciuri, adică o medie de 29,58 minute pe meci, doar 5 meciuri începute ca titular, 0 goluri, 0 pase decisive și un cartonaș galben.  (foto: uta-arad.ro)

Citeste continuarea pe www.glsa.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Putin vrea să interzică prin decret vânzarea de petrol rusesc ţărilor care plafonează preţul petrolului rusesc

Urmatoarea stire

Un adolescent de 17 ani s-a aruncat în gol de la ultimul etaj al parcării de la Iulius Mall

Stiri pe aceeasi tema