Finala “Casa iubirii” de duminică, pe primul loc și în audiențe, și în inimile telespectatorilorFinala reality-ului “Casa iubirii” difuzată duminică a ajuns și la inimile telespectatorilor, ultima ediție a primului sezon al emisiunii prezentate de Andreea Mantea a fost așteptată cu sufletul la gură de peste un milion de fani din întreaga țară.

Finala reality-ului “ Casa iubirii ” difuzată duminică a ajuns și la inimile telespectatorilor, ultima ediție a primului sezon al emisiunii prezentate de Andreea Mantea a fost așteptată cu sufletul la gură de peste un milion de fani din întreaga țară. Prima parte a reality-ului a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, pe toate categoriile de public monitorizate.

Citește și: Emisiunea “ROventura, distincția de Excelență, în cadrul Galei Premiilor Asociației Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România

Emoționată, Andreea Manttea, regina reality-ului din România, a strălucit în Gala de aseară a emisiunii, această a fost alături de concurenți și în ultima lor zi în extraordinara aventură a căutării dragostei în “Casa iubirii”.

Conform datelor furnizate de Kantar Media, prima parte a emisiunii, difuzată în intervalul 16:00 – 18:00, a plasat Kanal D pe primul loc în audiențe, înregistrând 4,1% rating și 15,8% cota de piață, pe targetul Comercial (21-54Nat ABCD), 5,4% rating și 15,8% cota de piață, pe targetul Național, și 4,0% rating și 12,9% cota de piață, pe targetul All Urban.

Citește și: Sorin și Larisa sunt câștigătorii primului sezon al reality show-ului “Casa iubirii”!

Deznodământul reality-ului “Casa iubirii”, cea în care Sorin și Larisa au fost declarați câștigătorii primului sezon al emisiunii, a fost urmărit într-un număr uriaș, aproape un milion și jumătate (1.477.000)
de telespectatori din întreagă țară erau cu ochii pe Kanal D.

Citeste continuarea pe www.stirilekanald.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema