Final de drum pentru CRBL! Acuzații extrem de grave la adresa fostului Faimos de la Survivor România. Artistul este terminatDupă ce a câștigat Asia Express, alături de prietenul său Oase, CRBL a reușit să se certe grav cu cei de la Antena 1. A cerut mai mulți bani decât i se oferiseră pentru a fi co-prezentator în reality show-ul pe care-l câștigase, iar apoi a făcut și scandal. Asta l-a costat scump pentru că nu a mai apărut la nicio televiziuni ani buni.

Mai mult, CRBL a s-a mutat în Spania, tocmai pentru a-și îngropa eșecul, dar nici acolo nu i-a fost prea bine. Șansa lui s-a numit Survivor România și PRO TV. Cu toate că a dat dovadă de un caracter îndoielnic și s-a arătat foarte conflictual de multe ori, prestația lui l-a ajutat să revină în showbiz.

CRBL și-a lansat acum o piesă nouă și are colaborări în continuare cu PRO TV, chiar dacă modeste. Se pare că artistul a avut dintotdeauna un comportament dificil, iar dezvăluirile cântăreței ADDA îl îngroapă defintiv. Gesturile lui sunt de-a dreptul revoltătoare, iar imagina lui este profund deteriorată în acest moment.

Adda îl distruge pe CRBL

„M-a sunat CRBL și mi-a spus că nu este posibil să am eu două momente (n.r. într-o emisiune). Să mă întorc acasă, căci altfel va face scandal. Așa că m-am întors plângând, dar asta nu avea să fie tot. La un post de radio, când mă pregăteam să intru pe scenă din nou, am dat nas în nas cu CRBL. Mi-a spus că nu voi urca pe scenă cu el, pentru că nu am fost la toate repetițiile. Mi-a spus că mi-a lăsat vocea pe piesă și în momentul în care va intra refrenul o să apară o poză cu mine, deci nu mai era nevoie să urc. Am simțit că îmi pică cerul în cap, îmi venea să-l bat, să urc pe scenă și să-l arunc în mulțime.(…) Nu a spus nimic trei ani, apoi m-am trezit cu un mesaj de la el în care și-a cerut scuze pentru tot.”, a povestit Adda.

Citeste continuarea pe www.vbiz.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Qatar2022: Se salveaza Germania sau va fi rusinea acestui Mondial? | Radio Bucuresti FM – Radio Muzica Live Online

Urmatoarea stire

Maia Sandu: Mulţumim României că ne rămâne aproape

Stiri pe aceeasi tema