FILMUL ,PUP-O, MĂ! OUĂLE, FRANCEZA ȘI ARDELENII’ ESTE DISPONIBIL PE NETFLIX


 

Despre comedia ,,PUP-O, MĂ! Ouăle, franceza și ardelenii’’

Tema centrală a filmelor ,,PUP-O, MĂ!” arată eforturile celor trei frați ciobani – Bică, Tică și Horică de a-și găsi fiecare câte o ,,mândră” cu care să se însoare. Dar nu oricum. O veche tradiție spunea că dacă o fată îți cade cu tronc, o duci la Ziua Lânii în comuna Răchițele din județul Cluj, o alergi și apoi o pupi. Legenda spune că veți ramane toata viata împreună, ducând un trai îmbelșugat și lipsit de griji. În ultima parte a trilogiei, ,,PUP-O, MĂ! Ouăle, franceză și ardelenii”, e prezentată ultima șansă a lui Tică de a-și găsi o mândră de Ziua Lânii. Lucrurile se complică atunci când în decor intră un preot străin, o franțuzoaică feministă care vrea să împiedice în orice fel Ziua Lânii și trei domnișoare a căror drumuri le poartă până la stână.

Scenele pline de umor sunt filmate în vara anului 2022, la o stână din satul Răchițele, din județul Cluj, într-un peisaj care redă în cel mai autentic mod experiența traiului ciobanilor de la munte. Însă, surpriza din film apare atunci când doi dintre cei trei ciobani părăsesc liniștea stânii și află ce înseamnă distracția, energia și magia festivalului UNTOLD.

Comedia ardelenească este regizată de Tudor Botezatu, iar scenariul este scris de Salex Iatma. În distribuția filmului îi găsim pe: Cosmin Seleși, Alin Panc, Alexandru Pop, Kristina Cepraga Goodwin, Damian Victor Oancea, Sorin Misirianțu, Alice Peneacă, Ioana Grama și Maria Georgiana Vacariu, Ines Stana și mulți alții.

 

Citeste continuarea pe crazyradio.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema