Filmul genial de pe Netflix în care actori legendari au jucat gratis. A cucerit premiul Oscar și e printre cele mai bune din istorie


Click! îți spune care este filmul fabulos de pe Netflix în care actori legendari au jucat gratis. Drama rasială “Crash” îi are ca protagoniști pe Sandra Bullock și Matt Dillon. Filmul de pe Netlifx a reușit, încă în 2006, să-și adjudece titlul de cel mai bun film al anului.

Filmul fabulos de pe Netflix în care actori legendari au jucat gratis

Pelicula “Crash” a constituit cea mai mare surpriză a Premiilor Oscar din 2006, câștigand trei statuete: pentru cel mai bun film, cel mai bun montaj și cel mai bun scenariu. Filmul a fost lansat în 2004 și a produs doar 6 milioane de dolari, însă a ajuns să strână la box office 180 de milioane de dolari. 

Filmul Crash poate fi vizionat pe Netflix. A luat premiul Oscar în 2006

“Crash”, cel mai bun film al anului 2006, produs de Lions Gate Films, oferă o perspectivă provocatoare asupra complexităților toleranței rasiale în America zilelor noastre. 

În Los Angeles-ul de zi cu zi, viețile unui procuror și a sotiei sale, a unui proprietar de magazin de origine iraniană, a doi polițiști care sunt și iubiți, a unui regizor afro-american ce lucrează pentru un post de televiziune și a sotiei sale, a unui lăcătuș mexican, a doi hoți, a unui polițist începător și a unui cuplu de coreeni în vârstă se vor ciocni în următoarele 36 de ore.

Rezultatele coliziunilor vor influența într-un mod nebănuit personajele din film. Acestea se vor întâlni și se vor confrunta cu cea mai mare problemă a Americii de azi: discriminarea rasială.

Care sunt protagoniștii filmului de pe Netflix

Indiferent dacă sunt bogați sau săraci, dacă sunt albi, negri sau asiatici, dacă au avut succes în viață sau nu, cu toții vor trebui să descopere puterea de a-i tolera pe ceilalți și de a accepta diferențele dintre oameni. În rolurile principale evoluează Sandra Bullock, Matt Dillon, Don Cheadle, Thandie Newton, Brendan Fraser si Ryan Phillippe.

Brendan Fraser este cel care câștigat unul dintre cele mai prestigioase premii Oscar 2023, mai exact premiul pentru cel mai bun actor. Actorul și-a început cariera în anul 1991 și a jucat în numeroase producții cinematografice. 

Amuzant, cu mesaj puternic, și mereu imprevizibil, filmul “Crash” amintește cu curaj despre importanța toleranței și trece dincolo de barierele culorii pielii, descoperind adevarul unei umanități pe care o avem cu toții.

Așadar, îți recomandăm cu drag să vizionezi acest film care este disponibil pe Netflix. Cu siguranță, vei avea multe de discutat cu prietenii și cu cei dragi la capătul celor 2 ore memorabile.

Citeste continuarea pe click.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

O gălățeancă a furat bani, în valoare totală de 30.000 de lei, din casa unei familii din Târgu Mureș! Cum s-a întâmplat

Urmatoarea stire

”Nu știm cum să mai lărgim stomacul pentru minunata mâncare grecească”

Stiri pe aceeasi tema