Filmul de pe Netflix ”contra timp”. Abonații se luptă să îl vadă, iar povestea e una uluitoareUn film de pe Netflix a ajuns rapid în topul preferințelor abonaților. Mulți îl numesc ”contra timp”, având în vedere că nu durează mult, iar acțiunea eu una intensă.

Pe Netflix au tot fost lansate numeroase filme și seriale în ultimul an. Iar unele dintre ele au început chiar orice tip de așteptare dacă vine vorba de numărul de vizualizări.

Sunt producții care au rupt topurile zile în șir, în timp ce altele au ajuns să continue să fie vizualizate și la luni bune după lansare. Acum însă vorbim despre un film de pe Netflix cu adevărat deosebit.

Producția „Sixty Minutes” („Șaizeci de minute”), a rupt topurile și a generat mare vâlvă printre abonați. Filmul a fost lansat pe 19 ianuarie 2024, deci în urmă cu aproape două săptămâni și a adunat milioane de vizualizări.

Inclusiv în România, abonații se zbat să vadă cât mai repede pelicula, aceasta situându-se deja în top 3. Care e scenariul, povestea și de ce filmul este…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema