Filmul Barbie este atât de roz încât a dus literalmente la o penurie de vopseaSe pare că procesul de construcție a lumii de vis a păpușii Barbie a avut un efect destul de important asupra lumii reale.

Nuanța specifică este o nuanță de roz fluorescent de la firma Rosco

Designerul de producție al filmului, Sarah Greenwood, a dezvăluit recent că pentru designul și construcția Barbie Land – cu numeroasele sale case de vis, stâlpi de iluminat, drumuri și garduri de culoare roz.

S-a folosit atât de multă culoare roz caracteristică personajului Barbie încât a terminat rezervele de vopsea roz ale unei întregi companii și a dus la o penurie de vopsea.

Nuanța specifică este o nuanță de roz fluorescent de la firma Rosco, care este prezentă în casele din Barbie Land, inclusiv în propria casă de vis a lui Barbie (Margot Robbie).

Lauren Proud, vicepreședinte al marketingului global la Rosco, a declarat pentru Los Angeles Times că filmul „toată povestea pe care o aveam” în timpul filmărilor.

Cu toate acestea, ea a precizat că nu doar Barbie a cauzat problema cu vopseaua roz a companiei – la aceasta au contribuit și problemele lanțului global de aprovizionare rezultate în urma pandemiei COVID-19.

Barbie – care îi are în distribuție pe Robbie, Ryan Gosling, Issa Rae, Simu Liu și mulți alții – ajunge în cinematografe pe 21 iulie.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema