Fiica milionarului Doru Morcovescu explică adevăratul motiv care l-ar fi împins către sinucidere. De ce boală gravă sufereaFiica milionarului din domeniul HORECA, Doru Morcovescu, care s-a sinucis zilele trecute într-unul dintre hotelurile sale de pe Valea Prahovei, a făcut precizări legate de moartea tatălui ei. Alexandra îi pune la zid pe cei care au spus că tatăl ei s-ar fi sinucis din cauza datoriilor. 

Alexandra, fiica lui Doru Morcovescu, a explicat într-o postare pe o rețea de socializare care a fost motivul real care l-a dus pe tatăl ei la gestul extrem.

Aș dori să se înțeleagă foarte clar faptul ca tatăl meu suferea de mai mulți ani de depresie, generată de alte boli, acesta fiind momentul de slăbiciune care, din păcate pentru familia noastră, a dus la aceasta grea pierdere”, a scris Alexandra Morcovescu, pe Facebook.

Unde a fost găsit trupul magnatului

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit de unul dintre angajații hotelului care a și dat alarma ulterior.

Din primele informații, se pare că omul de afaceri a fost găsit fără suflare în baia apartamentului său din incinta unității hoteliere. Acesta era spânzurat de calorifer.

Patronul locuia chiar în hotelul pe care îl deținea și era cunoscut cu tulburare depresivă. Mai mult decât atât, acesta urma și medicație pentru această afecțiune, spun sursele citate.

”Cutremurați în adâncul sufletului nostru, la acest sfârșit de an, vă aducem cumplita veste a plecării dintre noi, la cele veșnice a tatălui nostru, Doruleț Morcovescu.  

Va anunțăm cu adâncă durere și profund regret că cel care a fost iubitul nostru tată și soț, Dorulet Morcovescu, a plecat dintre noi, după o viață de muncă și devotament.  

A fost un om vesel, cald, generos cu cei din jur, săritor, cu o putere de muncă uluitoare, un om care știa să se bucure de viață și să-i facă fericiți pe cei din jurul lui. În aceste clipe de grea cumpănă, îi aducem un ultim omagiu.  

Durerea pe care o resimțim, în aceste momente, este nemărginită și de nedescris în cuvinte, neputința fiind singurul sentiment care a pus stăpânire pe familia noastră. Dumnezeu să-l așeze într-un loc special, de unde să ne vegheze pe noi, cei care l-am iubit şi prețuit. 

Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!”, a scris familia pe o rețea de socializare.

Doru Morcovescu avea 60 de ani şi deținea mai multe hoteluri și localuri în Ploiești şi Slănic Prahova.  În 2013, omul de afaceri se afla în Top Forbes, fiind al 8-lea miliardar din acest clasament.

Averea lui Doru Morcovescu a fost estimată la 13 milioane euro, acesta aflându-se pe locul 273 in clasamentul general, cu afaceri în turism și imobiliare.

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe și Neymar, imagini emoționante cu regretatul Pelé. Ce au publicat fotbaliștii

Urmatoarea stire

Val de accidente pe Valea Prahovei: O adolescentă de 17 ani s-a lovit grav la cap pe Vârful Postăvaru

Stiri pe aceeasi tema

Solidaritate hoțească

Din mijlocul unui rahat spălat cu forța furtunului de la guvernare, generalul în rezervă Nicolae Ciucă a socotit…