Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, apariție de senzație într-o rochie mulată: „Bună de măritat”. Cum s-a lăsat fotografiată tânăra

Liviu Vârciu este tatăl a trei copii. Carmina are 20 de ani și este prima fiică a artistului. Tânăra este un adult în toată puterea cuvântului și de curând a publicat o imagine în dreptul căreia a spus că este „material de soție”, sau cum sună vorba românească: „bună de măritat”.

În imagine, tânăra apare purtând o rochie mulată, care îi pune formele în evidență.

Citește și: Iubita lui Liviu Vârciu a pus piciorul în prag. Ce i-a interzis Anda Călin prezentatorului TV. „Nu mai am voie…”

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, apariție îndrăzneață pe rețelel sociale

În aceeași ținută, Carmina s-a fotografiat și alături de tatăl său, care avea un zâmbet larg pe față: „Momente cu tata”, a scris Carmina în dreptul fotografiei în care stă lângă tatăl său, purtând rochia mulată, cu model tip animal print.

Carmina Teiceanu Vârciu are peste 36 de mii de urmăritori pe rețelel sociale și publică des imagini cu activitățile sale din viața de zi cu zi.

Citește și :Ce notă a luat Anda Călin la Bacalaureat, în urmă cu 13 ani. Iubita lui Liviu Vârciu a absolvit un liceu de prestigiu

Liviu Vârciu este mândrul tată a trei copii

Carmina este fiica lui Liviu Vârciu dintr-o relație anterioară. Prezentatorul de la Prețul cel bun are în prezent o frumoasă relație cu Anda Călin, care i-a dăruit doi copii: o fetiță pe nume Anastasia și un băiat pe nume Liviu Matei. De curând, Anstasia, fiica mijlocie a lui Liviu Vârciu, a absolvit grădinița, fapt care l-a emoționat pe artist.

Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au împreună o familie foarte fericită cu care se mândresc ori de câte ori au ocazia, însă puțini sunt cei care știu cum a început relația dintre ei.

Iubita artistului a povestit prin intermediul unui InsaStory momentul în care și-a cunoscut sufletul pereche: „M-am cunoscut cu Liviu (n.r. Liviu Vârciu) într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea. Suntem împreună de patru ani și câteva luni”.

Citește și: Cum se joacă fata lui Liviu Vârciu cu frătiorul ei, Liviu Matei. Anda Călin i-a filmat în casa în timp ce dansau

De asemenea, artistul și iubita lui au trecut prin multe încercări. Aceștia au avut parte de despărțiri, dar și de împăcări în primul an de relație. După o perioadă scurtă în care au stat separați, Liviu Vârciu și Anda Călin au decis să mai acorde o șansă cuplului lor.

„Ne înțelegem foarte bine. Ea e familia mea.”, a declarat Liviu Vârciu, conform viva.ro.

În prezent, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și se mândresc cu o relație bazată pe iubire, încredere și respect.

Iubita lui Liviu Vârciu a pus piciorul în prag. Ce i-a interzis Anda Călin prezentatorului TV. „Nu mai am voie…”…Citeste continuarea pe a1.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Un BMW Seria 7 a parcurs peste 1600 de kilometri cu un singur plin

Urmatoarea stire

Ruşii sunt acuzaţi că au dat foc cadavrelor pe front, ca să ascundă alte infracţiuni

Stiri pe aceeasi tema