Fiica Biancăi Drăgușanu, adorabilă ca o păpușă, în rochița dăruită de mama sa

Bianca Drăgușanu este foarte mândră de fiica ei, Sofia, în vârstă de șase ani, căreia i-a dăruit un cadou extrem de special, un costumaș de inspirație spaniolă. Copila divei arată atât de frumoasă în rochița primită de la mămica ei, încât seamăna mai degrabă cu o păpușă ce a prins viață. 

Sofia Slav a început să dezvolte o pasiune pentru modă încă de pe acum, iar mama ei, diva Bianca Drăgușanu, se topește de dragul micuței și nu se dă în lături de la nimic pentru a-i face pe plac. 

Recent, Bianca i-a făcut cadou fiicei sale o rochiță inspirată din portul spaniol, în culorile roșu și negru. Sofia, în clipa în care a îmbrăcat superbul costumaș, părea că s-a transformat într-o adevărată păpușă. Fetița era teribil de încântată de noua rochie, iar mama ei nu a rezistat să nu surprindă momentul de entuziasm al micuței. Sofia a defilat în camera ei ca pe podium, dovedind că are talent pentru modelling, încă de pe acum și că în viitor ar putea opta lejer pentru o carieră în domeniul fashion. 

stanga
dreapta

Motivul pentru care Bianca Drăgușanu a refuzat să participe la Survivor

Bianca Drăgușanu a dezvăluit recent că era cât pe ce să o vedem la show-ul Survivor, dar din păcate acest lucru nu se va întâmpla, iar motivul este unul cât se poate de banal. Se pare că diva ar fi gata să se confrunte cu orice obstacole din jungla dominicană, însă există un aliment fără de care nu ar putea trăi. 

Blondina a recunoscut că este dependentă de cafea și nu-și închipuie cum ar putea supraviețui atâtea luni fără licoarea magică, care s-o trezească în fiecare dimineață și să-i confere energie. 

Diva a mai menționat că are tensiunea mică, iar cofeina o ajută să remedieze această problemă pe cale naturală. Citeste continuarea pe click.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Republica Moldova 4-0, la fotbal feminin. ”Tricolorele” speră la locul de baraj care duce la Cupa Mondială

Urmatoarea stire

Barack Obama cheamă la proteste, după decizia Curții Supreme de anulare a dreptului la avort

Stiri pe aceeasi tema