Festival de glume acasă la Serghei Mizil. De Crăciun, Victor Ciutacu şi Nicolae Ceauşescu au fost invitaţii omului de afaceriSerghei Mizil şi Victor Ciutacu au stat la aceeaşi masă de sărbătoarea Naşterii Domnului. Li s-au alăturat Nicolae Ceauşescu şi soţia, iar voia bună a fost la ea acasă. S-au depănat amintiri, s-au spus glume, s-au făcut urări, s-au lansat provocări. Iar limbajul licenţios de care Serghei Mizil nu se ascunde s-a simţit şi el în largul lui.

Festival de glume acasă la Serghei Mizil. Invitaţi: Victor Ciutacu şi Nicolae Ceauşescu

Fiul fostului ministru de Finanţe din perioada comunismului şi-a îndemnat invitaţii să adreseze urări poporului român. În timp ce Nicolae Ceauşescu le-a urat românilor „sănătate, fericire, noroc şi să-şi împlinească toate visele bune„, Victor Ciutacu le-a adresat un îndemn, acela de a nu rata Revelionul România TV.

Au urmat câteva minute în care Serghei Mizil „l-a scos la tablă” pe nepotul dictatorului Ceauşescu, punându-i întrebări din Biblie, în special din scena Naşterii Domnului.

Eu am scris Biblia„, a glumit Serghei Mizil în momentul în care invitaţii au remarcat cunoştinţele de religie pe care le are.

Cum îl chema pe tatăl lui Hristos?„, l-a întrebat Serghei pe Nicolae.

Nu răspund la provocări„, a venit răspunsul.

Fecioara Maria naşte pe Mesia în ţara vestită„, completează Victor Ciutacu, care menţionează că, în copilărie, mergea cu Steaua.

Eu ţin cu Dinamo„, încearcă Nicolae Ceauşescu să deturneze conversaţia.

Eu mergeam cu chei potrivite când plecau ei cu Steaua„, vine replica lui Serghei Mizil.

Serghei Mizil: „Ar vrea Iohannis să mă înjure la câte i-am zis, dar până vorbeşte, îi trece mandatul”

În contextul în care Nicolae Ceauşescu a menţionat faptul că mama lui este telespectatoare fidelă a emisiunii Punctul culminant, moderată de Victor Ciutacu, jurnalistul România TV l-a provocat pe Serghei Mizil să-şi amintească jignirile cu care l-au împroşcat politicienii români de-a lungul timpului.

Citeste si Serghei Mizil, atac tăios la adresa lui Klaus Iohannis, după ce România nu a intrat în Spațiul Schengen: „Cred că niciodată nu s-a întâmplat să fim atât de umiliți!”

Băsescu m-a făcut reziduu al sistemului comunist, Iliescu m-a făcut lepră şi unchi-su (dictatorul Nicolae Ceauşescu – n.red.) pederast, care nu cred că ştia ce înseamnă. Iohannis cred că ar vrea să mă înjure la câte i-am zis, dar până vorbeşte îi trece mandatul„, a glumit în stilu-i caracteristic Serghei.

Dialogul savuros dintre cei trei îl puteţi urmări în clipul de mai jos:

 

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Ce trebuie să faci cu friptura de porc după ce o scoţi din cuptor. Se va întări imediat dacă nu ţii cont de asta

Urmatoarea stire

Vinul fiert, magia iernii! Rețeta secretă a unui viticultor: „Fără portocală sau scorțișoară”

Stiri pe aceeasi tema