Femeia care își dorește să fie copil. Încă folosește suzeta, biberonul, se joacă toată ziua și soțul îi schimbă hainele

Daddy Dom Little Girl (DDLG) este un fetiș care presupune ca Wade să acționeze ca „tăticul” lui Michelle. El o recompensează sau o pedepsește în funcție de modul în care se comportă de-a lungul zilei. Iată cum decurge relația lor în timp ce joacă acest joc ciudat zi de zi.

Maryville este un oraș și capitala comitatului Blount County din statul Tennessee. Wade, 35 de ani, și soția sa, Michelle, 27 de ani, locuiesc acolo.

Ei se mențin ocupați cu sarcinile banale ale vieții de zi cu zi, la fel ca orice alt cuplu căsătorit. Wade lucrează cu ziua, fiind omul bun la toate. În timpul liber, îi place „să se joace jocuri de societate și să asculte muzică și desene Disney”.

Femeia care își dorește să fie copil. Încă folosește suzeta, biberonul, se joacă toată ziua și soțul îi schimbă hainele

Michelle are alte preocupări. E pasionată de artă, meșteșugurile, colorat și este o fiică cu normă întreagă. Michelle preferă să-și petreacă zilele îmbrăcându-se și acționând ca un copil mic.

“DDLG (n.r. fetișul) presupune un Daddy Dom și o Little Girl. Eu sunt tatăl ei și ea este fetița mea. Și am grijă de ea 24/7 la fel cum ai face cu un copil.”, a explicat Wade.

”El este tatăl meu, protectorul meu și am nevoie de el”, a afirmat și Michelle.

Astfel, cei doi așa au decis să trăiască. Femeia stă acasă și se comportă ca o fetiță, pe când Wade e tatăl responsabil. Un joc periculos și bizar, cred majoritatea oamenilor. Totuși, ei au altă părere.

“Acesta este ceva care trebuie luat în serios. Nu este un joc. Acesta nu este ceva pe care îl punem doar de fațadă. Este ceea ce suntem. Este ceea ce ne face fericiți”, a explicat Wade.

Când sunt împreună, ei se joacă și dacă Michelle a făcut ceva rău, bărbatul va impune niște consecințe. Pedeapsa, deși doare, o ajută să ia deciziile corecte pe viitor, explică ei.

Cuplul are și o fișă de comportament, pe care Michelle trebuie să o bifeze de trei ori pe zi și un sistem distinct de codare a culorilor: verde când se comportă bine, roșu când se comportă prost și, în sfârșit, o bifă galbenă pentru avertismente.

În funcție de activitățile lui Michelle din ziua respectivă, Daddy Dom stabilește o pedeapsă sau o lasă să aleagă o recompensă.

Wade care a crescut într-o familie în care părinții apelau la violența fizică pentru a se impune, consideră că aceasta este soluția pentru a o ”disciplina” pe soția sa.

Un tânăr a văzut că are o umflătură pe umăr și a crezut că e din cauza mersului la sală. Medicii i-au dat o veste neaște…

Citeste continuarea pe a1.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Proteste la Șantierul Naval Damen din Mangalia. Oamenii cer majorări salariale corelate cu rata inflației VIDEO

Urmatoarea stire

Știrile PRO TV – 2 ianuarie 2023

Stiri pe aceeasi tema