Felicitări Ioana Vrânceanu! Canotoarea de aur de la Târgu Neamț, încă o medalie supremă la Campionatul Mondial de la Racice

Medalie de aur pentru România la cursa de 8+1 de la Campionatul Mondial de la Racice, obținută de echipajul din care a făcut parte și sportiva târg-nemțeană Ioana Vrânceanu.
Fata de aur de la Târgu neamț încheie en-fanfare acest sezon competițional după ce, în august, a obținut și două medalii de aur la Campionatul European (8+1 și dublu rame).
Proba de 8+1 la care târg-nemțeanca obține această nouă medalie din bogatul ei palmares este considerată Regina canotajului.

„Campionatul Mondial de Canotaj de la Racice se încheie cu a 4 -a medalie pentru tricolori!

Fetele din barca de 8+1 a României au terminat pe locul unu. Cu Magdalena Rusu, iuliana Buhuș, Adriana Ailincăi, Maria Tivodariu, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrânceanu, Simona Radiș și Victoria Petreanu, ambarcațiunea tricoloră a creat senzație pe finalul cursei.

La fel ca la întrecerea continentală fetele au închis cursa pe cont propriu, au condus toata distanța

Felicitări fetelor și antrenorilor!

România încheie această ediție a Campionatelor Mondiale cu 4 medalii de aur.

După un an fabulos, cu alte 8 medalii de la europene, 5 de aur – 3 de bronz, canotorii intră în vacanță cu sacul plin de medalii!

Felicitări tuturor sportivilor, antrenorilor, oficialilor! Pânzele sus pentru calificararea la JO Paris 2024!”, au comentat cronicarii de la fața locului.

D.V.

Citeste continuarea pe vestea.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Marcel Ciolacu va participa la funerariile fostului premier japonez Shinzo Abe

Urmatoarea stire

Super-taifunul Noru a lovit Filipine. Ce măsuri de prevenție au luat autoritățile

Stiri pe aceeasi tema