Federația Română de Ciclism susține salvarea telegondolei din Piatra-Neamț! “Puține orașe se pot mândri…”


Printr-o scrisoare adresată Primăriei și Consiliului Local Piatra-Neamț, Federația Română de Ciclism își manifestă îngrijorarea față de posibilitatea ca telegondola din Piatra-Neamț să își înceteze activitatea și trage un semnal de alarmă referitor la consecințele pe care le are acest lucru asupra sportului de masă și de performanță. Implicată în organizarea competiției Tare ca Piatra și a Campionatului Național de Downhill în 2023, Federația Română de Ciclism subliniază importanța pe care o are susținerea practicării de activități sportive de către tineri și copii, precum și că această comunitate adună peste 40 de cluburi de ciclism.

„Puține orașe se pot mândri cu existența unei Telegondole funcționale și cum un concurs cum este Tare ca Piatra”, spun cei de la Federația de ciclism.

Primarul Andrei Carabelea: „Scrisoarea din partea Federației Română de Ciclism este cel mai nou dintre zecile de mesaje pe care le-am primit până acum referitoare salvarea telegondolei. De la oameni simpli până la formatori de opinie, precum Lucian Mândruță, toți consideră evident și normal că trebuie să facem ce ne stă în putință ca această investiție, pentru care am plătit atâția ani, să rămână a orașului. Revin și eu cu un apel la consilierii locali din opoziție să fie de acord cu salvarea acestui obiectiv turistic important și, odată cu el, a Bazei Hipice din Piatra-Neamț, iar dacă soluția pe care le-am propus-o nu o consideră cea mai bună, să vină ei cu alte propuneri concrete pentru a evita acest pericol iminent . Consider că trebuie să trecem peste orice orgolii politice atunci când este vorba de soarta acestui oraș.”

V.N.

Citeste continuarea pe vestea.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Vremea azi, 28 noiembrie. Se anunță ploi și atmosferă închisă în regiunile sudice și în cele estice

Urmatoarea stire

„Cerul nopții – Constelațiile”, un nou spectacol care va putea fi urmărit la planetariul de la Grădina Zoologică Brașov

Stiri pe aceeasi tema