Federaţia de Rugby din Noua Zeelandă, amendată…

Federaţia de Rugby din Noua Zeelandă (New Zealand Rugby) va trebui să plătească o amendă de 280.000 de dolari neozeelandezi (circa 169.000 de euro) deoarece nu a respectat regulile privind egalitatea de gen.


Sport New Zealand, organismul responsabil cu sportul în ţară, a cerut diferitelor organizaţii sportive să aibă cel puţin 40% dintre femei în consiliile lor de administraţie înainte de decembrie 2021.

New Zealand Rugby are în prezent doar trei femei din nouă membri. Potrivit presei locale, Federaţia de Rugby este singura dintre cele 65 de mari organizaţii sportive din ţară care nu şi-a respectat această obligaţie.

“Consiliul de administraţie al NZ Rugby recunoaşte că nu a respectat cerinţele Sport New Zealand şi acceptă sancţiunea financiară”, a reacţionat Stewart Mitchell, preşedintele federaţiei.

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected].

Citeste continuarea pe www.news.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Testul de sânge care ar putea depista cancerul înainte de orice simptom

Urmatoarea stire

Știrile PRO TV – 5 septembrie 2022

Stiri pe aceeasi tema