„Fată frumoasă, băgată în mormânt de inconștiența tatălui!” – Buzoienii.ro


Ies la iveală mărturii care fac lumină în privința accidentului teribil de aseară dintre Căldărăști și Padina în care tată și fiică de 16 ani au murit pe loc.

Cea mai importantă îi aparține unei doamne, care a postat următorul comentariu:

Asta nu e tot. Un buzoian care susține că a ajuns la locul accidentului afirmă că acul vitezometrului a rămas blocat la 200 km/h:

După aceste mărturii, au venit și concluziile altor buzoieni:

„Fată frumoasă, băgată în mormânt de inconștiența tatălui!”Fiica Florentina (16 ani) și tatăl, Laurențiu Adrian (46 de ani) au murit pe loc. Cristina (mama/soția) a supraviețuit, e internată la spital cu multiple traumatisme și fracturi. „Știe de decesul soțului, întreabă într-una ce s-a întâmplat cu fiica”, a scris pe facebook o rudă.

Familia Aron venea dintr-o călătorie. Nenorocirea s-a produs aproape de casă, pe linia dreaptă de 5 km dintre Căldărăști și Padina unde șoseaua e bună, iar șoferii dezvoltă probabil cele mai mari viteze din județul Buzău:


Audi-ul morții a intrat în depășire și a intrat direct într-un tir care circula regulamentar dinspre Slobozia

Laurențiu Adrian Aron (46 de ani) era șofer profesionist și lucra la o firmă de transport ce efectua curse în străinătate. Dar neatenția, la viteze mari, nu iartă pe nimeni.

Citește și:

Vizualizari stire: 2.370

Citeste continuarea pe www.buzoienii.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema