fată de 14 ani, înjunghiată cu 25 de lovituri de cuțit pe un pod


Polițiștii din Botoșani au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în comuna Trușești, o minoră ar fi fost înjunghiată în stradă.

“Echipajul de poliţie direcţionat la faţa locului a stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind identificată victima, în persoana unei minore, de 14 ani, din comuna Truşeşti. Persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr, de 20 de ani, din comuna Guranda a părăsit locul faptei, imediat după comiterea acesteia, fiind identificat de poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi, în zona gării din localitatea Truşeşti”, a transmis IPJ Botoşani.

Victima a murit în urma rănilor suferite. Agresorul a fost dus la sediul poliţiei, pentru audieri, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor.

Autorul crimei este din același centru al Direcției pentru Asistență Socială și Protecția Copilului ca tânăra ucisă cu 25 de lovituri de cuțit, scrie Monitorul de Botoșani.

Potrivit sursei citate, localnicii au găsit, pe drumul principal care străbate localitatea Truşeşti, pe podul din localitate, trupul tinerei, într-o baltă de sânge.

D.Constantin

Citeste continuarea pe www.sursazilei.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

“Întâmpinăm noul an într-o situaţie politico-militară dificilă, într-un moment în care există cei care încearcă să şteargă istoria noastră glorioasă şi marile noastre realizări, să demoleze monumentele în cinstea învingătorilor asupra fascismului, să pună criminali de război pe un piedestal, să anuleze şi să profaneze tot ce este rusesec

Urmatoarea stire

Calendar ortodox 1 ianuarie 2023. Sfântul Ierarh Vasile cel Mare, Arhiepiscopul Cezareei Capadociei, ocrotitorul săracilor şi al bolnavilor

Stiri pe aceeasi tema