«Faptul că arăţi într-un fel nu te scuteşte de necazuri»


Nici să fii considerat o frumuseţe nu este prea bine! Cel puţin de această părere este actriţa Daniela Nane (50 de ani). Aceasta a povestit cât de multe a avut de îndurat la început de carieră din cauza aspectului său.

Actriţa spune că frumuseţea nu i-a fost mereu de ajutor. FOTO: TVR 2

«Nu eram distribuită pentru că eram prea frumoasă»

De multe ori nu eram distribuită sau nici nu mă chemau la casting pentru că eram frumoasă. Pe motiv că lucrurile urâte dintr-un scenariu nu i se pot întâmpla unei femei frumoase. Şi eu mă gândeam atunci: «Vreţi să vă povestesc viaţa mea? Faptul că arăţi într-un fel nu te scuteşte de întâmplări nefericite». Dar, a trecut, asta e!”, a mărturisit actriţa, pentru ediţia emisiunii „Reţeaua de Idoli” ce va fi difuzată astă seară la TVR 2.

La 20 de ani, Daniela Nane era prima femeie care câştiga titlul „Miss România” după Revoluţie. Iar întâmplarea despre care a povestit în interviul oferit pentru Irina Păcurariu s-a petrecut chiar în 1991, când se înscrisese şi la concursul „Miss Universe”.

O să te urască aproape toată lumea. Femeile te vor urî pentru că nu pot fi ca tine, bărbaţii te vor urî pentru că nu au acces la tine. Mă gândeam, de ce să mă urască lumea, ce le-am făcut? Asta nu poate fi adevărat...”, a mai dezvăluit Daniela. 

Citeste continuarea pe click.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Motorola Edge 30 Fusion review in romana

Urmatoarea stire

Marius Tucă a făcut public secretul ultimului deceniu. Ce salariu are Andreea Esca la PRO TV?

Stiri pe aceeasi tema