Falimentul României: la 33 ani de la Revoluţie, ne bucurăm când inaugurăm un lift. S-a întâmplat la spitalul din Rădăuţi


Ce aşteptări să mai avem de la sistemul de Sănătate, când ne entuziasmăm la inaugurarea unui lift? În timp ce statele străine lucrează cu roboţi chirurgicali, noi ne bucurăm că am montat un ascensor în spital.

Cam aşa se poate descrie atmosfera de la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde a fost dat în folosinţă un lift de ultimă generaţie în clădirea veche a unităţii spitaliceşti.

A participat şi primarul

La festivitate au participat, printre alţii, primarul Bogdan Loghin, directorul spitalului, dr. Flaviu Sima, mai mulţi medici din cadrul spitalului, dar şi reprezentanţi ai firmei care a proiectat şi executat lucrarea.

„Astăzi ne-am adunat aici pentru o zi importantă pentru Spitalul Minicipal Rădăuţi. Deşi e data de 13 ianuarie, vrem să inaugurăm primul lift care va deservi incinta spitalului vechi. Suntem foarte mulţumiţi că am reuşit să îndeplinim acest obiectiv de investiţii”, a spus managerul spitalului, dr. Flaviu Sima.

Liftul, tichia de mărgăritar?

Cum au reacţionat sucevenii la o astfel de veste? Cu ironie. Majoritatea s-au arătat indignaţi de faptul că în spital nu sunt condiţii decente de tratament, dar fix cea care lipsea era tichia de mărgăritar.

„Vorbiti serios? Asa inapoiati suntem? Facem inaugurare pt un lucru ESENTIAL si absolut NORMAL? Sa trecem in calendar cu rosu si dusul de dimineata”, a postat cineva la comentariile cu ştirea respectivă.

Citeste continuarea pe www.national.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Cum am ajuns să afectăm misiunea și activitățile unui serviciu secret

Urmatoarea stire

Personalități și instituții de cultură, decorate de președintele Iohannis cu ocazia Zilei Culturii Naționale

Stiri pe aceeasi tema