Faceți cunoștință cu Simba, iedul cu cele mai lungi urechi din lume

  • Un ied cu urechile extrem de lungi a devenit vedetă în Pakistan.
  • Simba este încă în creștere, ceea ce înseamnă că urechile sale ar putea deveni și mai lungi.
  • Stăpânul său se teme de atenția pe care Simba a atras-o și a recurs la rugăciune și la tradiție pentru a încerca să se ferească de orice rea voință.

Un ied cu urechile extrem de lungi a devenit vedetă în Pakistan, proprietarul acestuia susținând că deține un record mondial care ar putea sau nu să existe.

Proprietarul lui Simba spune că urechile animalului sunt un record și a contactat Guinness World Records. Simba este încă în creștere, ceea ce înseamnă că urechile sale ar putea deveni și mai lungi.

Simba s-a născut luna trecută, iar de atunci urechile sale au ajuns să atingă 54 cm.

Foto: Hepta

Crescătorul lui Simba, Mohammad Hasan Narejo, spune că a contactat Guinness World Records pentru a vedea dacă animalul său poate fi inclus ca fiind puiul de capră cu cele mai lungi urechi din lume, deși pe site-ul organizației nu apare o categorie pentru iedul cu cele mai lungi urechi din lume”, potrivit BBC.

Iedul cu cele mai lungi urechi din lume

Narejo a declarat: La doar 10-12 zile după naştere, deja apăruse în presa internațională. Ba chiar a câștigat și un concurs de frumusețe“, a declarat Mohammad Hasan Narejo.

După 30 de zile, devenise atât de popular, încât chiar şi o personalitate renumită ar fi avut nevoie de 25-30 de ani pentru a ajunge la aceeaşi notorietate”, a adăugat el.

Recităm din Coran şi suflăm peste capul lui pentru a alunga deochiul”

Urechile lui Simba sunt atât de lungi încât Narejo trebuie să le plieze pe spate pentru a împiedica capra să stea pe ele. De asemenea, el a conceput un ham pentru ca Simba să poată purta urechile în jurul gâtului.

Narejo se teme de atenția pe care Simba a atras-o – inclusiv din partea crescătorilor rivali – și a recurs la rugăciune și la tradiție pentru a încerca să se ferească de orice rea voință.

Foto: Hepta

Recităm versete din Coran şi suflăm peste capul lui pentru a alunga deochiul. Conform unei îndelungate tradiţii moştenite de la strămoşii noştri, am legat un fir negru în jurul lui, care este fortificat prin versetele Coranului”, a spus proprietarul animalului.

Narejo intenționează să îl crească pe Simba pentru a promova imaginea Pakistanului ca națiune de top în creșterea caprelor. Numele de Simba din Pakistan trebuie să cutreiere întreaga lume”, a spus el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.Citeste continuarea pe alephnews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Tatăl celebrei Oprah Winfrey a murit. Gestul făcut de vedetă înainte de tragedie!

Urmatoarea stire

Războiul din Ucraina, ziua 137

Stiri pe aceeasi tema

Războiul din Ucraina, ziua 202. Militarii ruşi, rămaşi fără muniţie, negociază cu militarii ucraineni pentru predare / Forţele armate ale Ucrainei au eliberat peste 6.000 de kilometri pătraţi în Est şi în Sud / Un număr mare de voluntari refuză să lupte în armata Rusiei / Un balerin ucrainean a fost ucis în luptă lângă Doneţk

UPDATE 07:00 Dansator de operă ucis în luptă lângă Doneţk Ucraineanul Oleksandr Şapoval, un dansator al Operei Naţionale…