Explozie la un restaurant din Turcia. Şapte morţi şi cinci răniţiŞapte persoane au murit și cinci au fost rănite în urma unei explozii care a avut loc la un restaurant în Turcia.

Huseyin Aksoy, guvernatorul orașului turc Aydin, a declarat că șapte persoane au murit și patru au fost rănite într-o explozie care a avut loc la un restaurant, scrie republicworld.

O explozie într-un restaurant situat în orașul turc Aydin a ucis cel puțin șapte clienți vineri, a informat publicația locală, potrivit  The Daily Sabah. Potrivit presei turce, guvernatorul Aydin Huseyin Aksoy a declarat că șapte persoane au murit și alte patru au fost rănite în explozia care a avut loc în districtul Nazilli.

Aksoy a spus că motivul din spatele exploziei a fost schimbarea tubului de gaz, conform informațiilor preliminare obținute de autoritățile locale. Într-o conversație cu Agenția Anadolu (AA), constatările inițiale au arătat că explozia a avut loc atunci când angajații de la restaurant încercau să înlocuiască o butelie de gaz goală cu una nouă.

Potrivit guvernatorului, operațiunile de salvare sunt în desfășurare la locul incidentului. Imaginile care circulă pe rețelele de socializare arată că echipele de pompieri și de salvare au oprit incendiul.

O altă explozie care a zguduit Turcia a avut loc la începutul lunii noiembrie a ucis cel puțin șase persoane și a rănit alte 81 într-o regiune aglomerată din centrul Istanbulului, a raportat BBC.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Fata milionarului sinucis din Prahova rupe tăcerea: ‘Suferea de mai mulți ani de depresie, generată de alte boli’

Urmatoarea stire

O instanţă a regimului din Myanmar a decis o nouă condamnare pentru activista Aung San Suu Kyi

Stiri pe aceeasi tema

Civism împotriva liderului austriac

Respingerea cererii României din Consiliul JAI este o deturnare a proiectului european în susținerea legalității, respectiv a dreptului…