Există sau nu Campionatul de Sex din Suedia? Cum a ajuns un fake news să fie cea mai virală „știre”Un anunț bizar a luat cu asalt internetul în ultima săptămână: Suedia va găzdui zilele acestea primul Campionat de Sex din lume. Informația a făcut furori pe rețelele sociale și a stârnit curiozitatea tuturor internauților. După ce a devenit una dintre cele mai citite știri din ultima perioadă, concursul „european” de sex s-a dovedit a fi un fake news.

În mediul online, în ultimele zile, a circulat intens o știre potrivit căreia Suedia recunoaște în mod oficial sexul ca sport și va găzdui, începând de joi, la Gotterborg, prima ediție a Campionatului European de Sex.

Informațiile au fost preluate de site-uri de știri din toată lumea și distribuite masiv pe toate rețelele sociale.

Știrea prezenta un eveniment organizat de Federația Suedeză de Sex care s-ar întinde pe parcursul mai multor săptămâni, cu probe de câte 6 ore în fiecare zi.

De asemenea, era precizat faptul că participanții vor avea la dispoziție o oră pentru a duce la bun sfârșit probele concursului, iar câștigătorii vor fi deciși printr-o jurizare mixtă: note acordate de juriu și de public.

Concurenții ar fi avut de trecut 16 probe: seducţie, preludiu, masajul diferitelor părţi ale corpului, masajul zonelor erogene, sex oral, penetrare, rezistenţă, aspect, performanţă în postură, performanţă artistică şi schimb de posturi, rezistenţa şi numărul de orgasme, creativitatea în schimbarea poziţiei, creşterea tensiunii arteriale şi a ritmului cardiac în timpul competiţiei, cea mai frumoasă şi mai dificilă poziţie, comunicarea artistică, cel mai activ cuplu.

„Mugur din România”, participant la Campionatul de Sex

Cititorii s-au arătat atât de interesați în lumea întreagă, încât informația s-a rostogolit în presa internațională și a devenit una dintre cele mai citite știri din lume, în ultimele zile. 

Informația a apărut și în țara noastră. Agenția de presă Mediafax a publicat marți știrea care anunța că joi va începe Campionatul de Sex din Suedia.

Știrea a fost preluată și de site-ul sportiv Marca.com, care a prezentat și numele câtorva partipanți confirmați până acum, din mai multe țări. Printre aceștia s-ar afla și „Mugur” din România. Alături de Mugur au fost puși pe listă și Ann Joy (Finlanda), Selva Lapiedra (Spania), Sexy Lexy (Portugalia), Monsieur Lorenzo Viota (Franța), Nek Sinner (Grecia), Matthew Meier (Ucraina), Barbie Sins (Marea Britanie), Mister Riddle (Rusia) și Sweet Mery (Croația).

Campionatul de Sex s-a dovedit a fi un fake news

Entuziasmul curioșilor a fost, însă, stricat. Campionatul de Sex s-a dovedit a fi doar o minciună, care, răspândită de atât de multe media și oameni, a început să prindă contur.

Cu toate acestea, există și un mic sâmbure de adevăr: în Suedia chiar există o federație de sex, iar șeful acesteia, Dragan Bractic, a solicitat organizarea unui astfel de concurs, invocând impactul sexului…

Citeste continuarea pe www.digi24.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema