EXCLUSIV. Isabela Onoriu, reacție dură după ce Daniel Onoriu i-a cerut iertare public. Nu vrea să mai audă de el: ”E subiect închis pentru mine”


  • Daniel Onoriu și Isabela Onoriu s-au despărțit
  • El își cere iertare, dar ea nu vrea să mai audă de așa ceva
  • Avem declarațiile exclusive ale încă soției pilotului de raliuri

După 55 de zile de comă și o perioadă extrem de grea în care a stat în spital din cauza unei complicații survenite în urma unei operații la stomac, Daniel Onoriu s-a pus din nou pe picioare și încearcă să se recupereze după clipele în care viața i-a fost pusă în pericol.

Reacția dură a Isabelei Onoriu, după ce Daniel Onoriu i-a cerut iertare public. Nu vrea să se mai împace cu el. EXCLUSIV

Alături de el în tot acest timp a avut-o pe soția lui, Isabela, cea care a stat lângă patul său din spital, acolo unde se ruga ca partenerul ei să-și revină și să vină din nou acasă. Rugăciunile i-au fost ascultate, iar Daniel Onoriu s-a întors acasă, însă ceva s-a întâmplat și astfel a făcut-o pe Isabela Onoriu să ia o decizie importantă: aceea de a pune punct căsniciei.

Daniel Onoriu susține că femeia nu-l mai iubea, cu toate că a stat în spital alături de el. Bărbatul a mărturisit pe rețelele de socializare că banii, averea, vacanțele, nu au fost îndeajuns pentru Isabela Onoriu, iar el spunea că aceasta l-a lăsat baltă când avea cea mai mare nevoie de el.

Postările pilotului de raliuri continuă pe rețelele de socializare, acolo unde îi adresează Isabelei Onoriu atât mesaje frumoase, unde își cere iertare și spune că o vrea înapoi, dar și mesaje unei în reproșează că i-a oferit atât de multe și ea tot a plecat de acasă.

Noi am vrut să luăm un punct de vedere și de la Isabela Onoriu, iar astfel am obținut declarația exclusivă a încă soției pilotului de raliuri. Aceasta ne-a transmis că nu o interesează și nu mai contează dacă Daniel Onoriu vrea să se împace cu ea, iar în continuare Isabela susține că nu se va ma împăca niciodată cu el și vrea ca acest subiect să se încheie.

”Nu contează ce vrea el ! Nu îmi place să mă repet, este un Nu categoric din partea mea și așa va rămâne! Este subiect închis pentru mine!”, a spus Isabela Onoriu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Daniel Onoriu a publicat mesajele cu încă soția lui

Acest scandal nu se oprește aici, căci Daniel Onoriu a publicat pe pagina sa de socializare și câteva mesaje transmise de încă soția lui. Aceasta a fost extrem de supărat după ce Isabela Onoriu i-a spus că vrea ca pilotul de raliuri să se oprească din a mai posta pe rețelele de socializare, iar aceasta chiar i-a spus că va face în așa fel încât conturile lui să fie închise.

Isabela Onoriu îi transmitea încă soțului ei că se simte extrem de agasată de el și își dorește să se termine cât mai rapid toată această poveste și să nu mai fie atât de mult expusă pe paginile de socializare.

Cu toate astea, Daniel Onoriu nu pare să se oprească aici, iar postările care fac referire la încă soția lui continuă de la o zi la alta, chiar dacă în comentarii oamenii îi transmit că nu e deloc bine ceea ce face.

Citește și: Isabela, soția lui Daniel Onoriu, mesaj tranșant după despărțire. Ce decizie a luat pilotul de raliuri: “Renunț definitiv și o să mă căsătoresc”

Citeste continuarea pe spynews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Fairytale, cel mai recent film al lui Alexander Sokurov, în deschiderea celei de-a 12-a ediții BIEFF

Urmatoarea stire

O companie, gata să facă o investiţie de jumătate de miliard de euro la Galaţi. Va fi cea mai mare din domeniu

Stiri pe aceeasi tema