Exclusiv. Așa-zisul rechin ucigaș din Hurghada era de fapt Diana Șoșoacă!


Ei nu vor ca tu să știi adevărul! Surse din stațiunea Shark-el-Sheyk, unde două turiste au fost sfâșiate de un așa-zis rechin confirmă ceea ce bănuiam cu toții: imensul pește ucigaș cu colți nemiloși era nimeni alta decât senatoarea Diana Șoșoacă.

E doar o întâmplare că Șoșoacă avea un sejur în aceeași perioadă și în aceeași zonă a plajei la Shark-el-Sheyk? Evident nu, spune Decebal Popescu, expert în conspirații oculte. Indiciile erau acolo. Gura enormă, apetitul infinit, voracitatea, rapacitatea, ferocitatea și chiar velocitatea acestui răpitor, Diana Șoșoacă, toate au fost vizibile în timpul atacului.

Autoritățile egiptene s-au comportat jalnic, spun martorii. Nu doar că prezența Dianei Șoșoacă fusese confirmată în largul coastelor egiptene, dar senatoarea mușcase alți doi turiști în cursa charter București-Shark-el-Sheyk, și alte patru persoane la verificarea pașapoartelor. Camera sa de hotel era presărată cu colți căzuți, iar Șoșoacă se mișcă încontinuu prin hotel, fără să doarmă, pentru că altfel ar muri.

The post Exclusiv. Așa-zisul rechin ucigaș din Hurghada era de fapt Diana Șoșoacă! appeared first on Times New Roman.

Citeste continuarea pe www.timesnewroman.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Ploaie de modificări la legislația care privește construcția obiectivelor de interes public

Urmatoarea stire

NATO va lansa marţi procesul de aderare a Suediei şi Finlandei

Stiri pe aceeasi tema